2777
2789
مامان مهربون ای کاش بخاطر فصل بهار بود متاسفانه درگیری فکری و مشکلات دست از سرمون برنمیداره دوستان گلم هر کسی این پست منو خوند به نیت رهایی از مشکلات و رسیدن به آرامش روحی یه صلوات برام بفرسته؛ ممنونم ***اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم***
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان های گل ماشاله عکس همه بچه ها خوشگله و انشاله که همسشه سالم و سلامت باشن خب حالا یعنی چی 25 نفر عکس فرستادن به نظر من خانم تهرانی باید تو پی وی شماره میذاشتن تا اینجوری مزاحمت ایجاد نشه من که امروز هم پیام دادم بهشون ببینم چی میشه
من خودم بهشون گفتم این عکسی که فرستادم نمیخوام بیشتر از این ازش کات شه گفتن که ممکنه بسته تر شه کادرش نقشه اش که آماده شه باهاتون هماهنگ میکنیم شما هم بپرس ببین عکستون چطور میشه
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
خانوم تهرانی کاش میومدید اینجا یه پست میذاشتید. ببینیم چی شده بالاخره نکنه افرادی غیر از برندگان با زرنگی تبالو فرش نصیبشون بشه و سر ما بی کلاه بمونه؟؟؟ و اینکه بپرسید ازشون کی منتظر هدایا مون باشیم؟؟؟
ای بابا امان از دست اینها به زور جواب آدم رو میدن ده بار نوشتم این عکس که فرستادم خوبه اگه نه بگید شرایط رو هم بگید تا عکس دیگه بفرستم تازه دو روز پیش جواب دادن که ما شرایط عکس رو تو قسمت جوایز سایت نوشتیم همین آخرم نگفتن خوبه یا نه!!!! گفتم لینک اون قسمت که شرایط ننوشتین رو بزارین برام دیگه جواب نداد با مدیریت فرش میلاد تو تلگرا م این صحبتها رو کردم...
سلام پس این جایزه ها چی شدن؟؟؟ کی بافته میشن اردیبهشت داره تموم میشه خانم تهرانی پیگیری کنی ممنونم
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین