2777
2789
عکس شما تایید شده من منتظر تاییدم ولی تلفن اقای سعادتیان پاسخگونبود
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من که تو تل گرام فرستادم یساعت بعد جواب دادن و کراپ عکسمو خودم انجام دادم گفتم بیشتر از این کراپ نشه گفت خبرشو میدم که خبری نداده هنوز. خود گردی صورت رو با یکم دورش که موهاش و گردنش معلومه فقط. فکر کنم دیگه نگن فقط چشم و ابرو میخواد بمونه
واقعا برای خودم متاسفم که وقتمو برای مسابقه گذاشتم وقتی کسی برای حرف من ارزش قائل نیست و اصلا اصلا حرف من شنیده نمیشه. امیدوارم روزی برسه که مدیریت مسابقه قوی بشه به من گفتن عکست تو گروه سنی خودش نیست وقتی گفتم هست و ثابت میکنم . گفتن عکست قدیمیه و باید برای امسال میبود اگه یه همچین مسئله ای باعث حذف من شده باید همون اول عکس من تایید نمیشد نه بعد این همه زحمت امیدوارم روزی حق به حقدار برسه . من که اصلا جایزه برام مطرح نبود بخوام پول میدم سایز بزرگ همون تابلو فرشو سفارش میدم اصلا اصلا جایزه برام مطرح نبود اینکه من این همه پرسیدم راجع به اینکه عکس اشکال نداره برا سال قبل باشه حتی تو توضیحاتم هم گفته بودم اولین عید پسرم و حتی عکس های بعدشم گذاشتم یعنی هیچ دروغی نداشتم اما واقعا کسی برام ارزش قائل نشد
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
راستی طی تماسی که با مدیر فرش میلاد داشتم گفتن 10 نفر برنده اعلام کردن ولی حدود 25 تا عکس برای ما ارسال شده و ما نمیدونیم واقعا کیا جزو برنده ها هستن خانم تهرانی لطفا رسیدگی کنید خدای نکرده حق کسی ضایع نشه ممنونم
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم