2777
2789
سلام مامانا خوبید سال نوتون مبارک امروز بی بی چکم مثبت شد ممنون از دعای تک تکتون خدایاشکرت
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها. دوازدهم قراره کیارشو ببرم آتلیه عکس بگیریم به نظرتون زمینه ی عکس چطور باشه قشنگ تر میشه؟ ساده باشه یا طرح دار؟اگه طرح دار چی باشه؟ نظر خودم روی ساده اس.به نظرم چون سایزش بزرگ نیست خلوت باشه بهتره. رنگ تیره هم وایه فرش قشنگتره به نظرم تا روشن میخوام همین لباسی که عکس پروفایلمه تنش کنم به نظرتون زمینه زرشکی یا قهوه ای خوبه واسش؟ زرشکی ساده باشه نهایتش یه حالت ابر و بادی
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
نیلوفری بهارم تو اسفند سه بار مریض شد یعنی کل اسفند رو مریض بود امروز دکتر برده بودم صد گرم هم وزن نگرفته دکترش گفت خدا روشکر کن کم نکرده مریضی بچه ها خیلی بده ایشال.. همیشه سالم و سرحال و خندون باشن
ممنون ازهمتون دوستای خوبم
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
بستری شدن بچه خیلی سخته بهار تو سه ماهگی عفونت ادراری کرد بستریش کردیم چهارساعت طول کشید رگ پیدا کنن یعنی مردم و زنده شدم تو این نه ماه سی کیلو کم کردم از بس استرس کشیدم هر دوماه آز ادرار میگیریم یهو دوباره عفونت نکنه شنبه که آز دادیم مثبت شد یعنی داشتم سکته میکردم دوباره نمونه ادرار گرفتم یکشنبه منفی شد آزمایشگاهه گفت امکان نداره اولی درسته بچتون عفونت داره یه آزمایشگاه دیگه هم بردم نمونه خداروشکر منفی بود دکترش گفت حتما نمونه تمیز نبوده یعنی این یه هفته قشنگ سه کیلو لاغر کردم خدا جونم همه بچه ها سالم و خندون باشن بهار منم توی اوناا
ای نیلوفری چی بگم معلوم نیست این بیماریها چین افتادن جون این بچه ها اریا منم بیمارستان بستری بود 10 روز بهمن ماه افسرده شده بودم هیچی هنوز دو سالش نشده سنگ کلیه داره چی بگم از این شانس اریا اون از تولدش بستری شد اینم از از الانش ایشالله خدا خودش نگهدارشون باشه
2810