2777
2789
خانم تهرانی عزیز 5 ماه گذشت و از جوایز خبری نشد یه کلام بگید فرش میلاد میخواد جوایز ما رو بده یا نه؟ حداقل چشم انتظار نباشیم
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
ظاهرا این شرکت صحبتهای شما رو هم جدی نگرفته و سایت شما رو هم زیر سوال برده
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم تهرانی جوایز ما چی شد؟ ما این همه تلاش کردیم واسه مسابقه و وقت گذاشتیم چرا جوایزمون تکلیفش روشن نمیشه
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
کاربران عزیز سلام
قبلا خدمت شما عزیزان عرض کردم که فرش میلاد بدقولی کرده اما ما همچنان پیگیر این مورد هستیم. متاسفانه با وجود پیگیریهای بسیار، مدیریت فرش میلاد تا امروز هیچ جوابی به ما ندادند و فقط وعده و وعید بی جا می دهند. بنابراین ما این مجموعه را به عنوان کلاهبردار شناسایی کردیم و از تمام کاربران عزیزی که این مدت منتظر دریافت جوایز خود بودند پوزش می طلبیم. این مجموعه (فرش میلاد ) تا به امروز ما را نیز منتظر پاسخ قطعی گذاشته است. بنابراین برای تمام کاربران برنده مسابقه عکس اسفندماه، هدیه دیگری در نظر گرفته می شود و همراه برندگان مسابقه آتی اهدا خواهد شد
باید بگم واقعا متاسفم خانم تهرانی عزیز، لطف کنید از این به بعد اول از صداقت طرف مقابل اطمینان حاصل کنید .
واااا یعنی چی؟؟؟ من رفتم بخاطر ایم تابلو پول آتلیه دادم. بعدشم معلوم نیست مسابقه ی آتی شما کی باشه و کی جوایز اونو بخواید بدید.. در ضمن این تابلو فرش میلاد ارزش مادیش من از خودشون پرسیدم گفتن 160 هزار تومن هست. حتما شما میخواید با یه یادبود بیست هزارتومنی سر ته شو ببندید واقعا من الانه که منفجر بشم از شدت اعصاب خردی
پیشنهاد من چیز دیگه ایه خانوم تهرانی. شما زحمت بکشید همین ابعاد تابلو رو با همین عکسی که فرستادیم به یه تابلو فرش دیگه سفارش بدید و برامون بفرستید. دوستان دیگه هم اگر موافقید همین پیشنهاد رو تو خصوصی براشون بفرستید. و این پست رو لایک کنید
چرا تاپیک تبلغات منفی براش نزدید تو سایت؟؟؟ خانوم تهرانی جایزه ی ما باید همون تابلو فرش باشه. لطفا رسیدگی کنید. از یه شرکت تابلو فرش دیگه سفارش بدید شرایط اون مسابقه خیلی فرق داشت. شب عید و وسط خونه تکونی با اون همه کار پای نی نی سایت بودیم
خانم تهرانی یعنی چی که فرش نیلاد جوایزمونو نمیده!!من که شخصا خیلی واسه این جایزه ذوق داشتم کلی وقت گذاشتیم تو سایت منم با صحبت های مامان نفس موافقم اولش که برنده شدم شوهرم گفت فکر نمیکنم جایزه بده باشن من گفتم نه امکان نداره نی نی سایت معتبره ،مثل اینکه حق با شوهرم بود
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
پیشنهاد من چیز دیگه ایه خانوم تهرانی. شما زحمت بکشید همین ابعاد تابلو رو با همین عکسی که فرستادیم به یه تابلو فرش دیگه سفارش بدید و برامون بفرستید. دوستان دیگه هم اگر موافقید همین پیشنهاد رو تو خصوصی براشون بفرستید. و این پست رو لایک کنید
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
2810