2777
2789
عنوان

لاغری تا عید ۱۴۰۲ 💪🏼 ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 378765 بازدید | 49824 پست
عزیزم یه وقت قند خونت زیادی پایین نیست یا میگرن نداری؟

نميدونم 

ولي موقع سروع پريود و اتمام پريود هميشه سر درد دارم 

حالا اينسري طول كشيده 

گروه نارنجي , وزن اوليه الان ١٥ آذر ٩٨👈هدف اول ٩٣✅👈هدف دوم ٨٧👈هدف سوم٨٣👈عيد١٤٠٢ بشم ٨٠🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@مجازی_تر_از_مجازی     سلام . روبراهی عاطفه. امروز کمتر هستی

سلام عشقم

بله هستم فدات شم

پستت رو خوندم فکر کنم لایک هم کردم ولی چیزی به ذهنم نرسید که جواب بدم

شنا که داشتی عالیه

ولی ناسالم خوری داشتی

فردا هم که گفتی وزن نمیکنی

💋

🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز  : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸
سلام عزیزم😊😊چطوری؟باشه گلم فقط زیاده روی نکنیا😉😉فردا وزنکشی داریم🧡🧡🧡🧡🧡

فدات چشم🥺

نگرانم کم نکرده باشم سایه😭😭😭😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
2805
ببخشید ی سوال برای کالری شماری مثلا الان هفتاد و یک ام ضربدر ۲۰ منهای ۲۰۰ وقتی تو یه هفته شدم ۷۰ بای ...

نه یه کیلو یه کیلو عوض نمیشه کالریت.

وقتی ۵ کیلو کم کردی ۱۰۰ تا از کالریت کم میشه.

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
قبول باشه عزیزم خیلی التماس دعااا🤲🧡😘

قربونت برم محتاجیم🌹 . قابل باشم چشم💋

ببخشید ی سوال برای کالری شماری مثلا الان هفتاد و یک ام ضربدر ۲۰ منهای ۲۰۰ وقتی تو یه هفته شدم ۷۰ بای ...

نه عزیزم

باهر پنج کیلو کاهش، کالری رو دوباره حساب کن

🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز  : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸
پس مهربونیات چی ؟حسابه دیگه عزیزم پیگیر همه هستی سلامت باشی همیشه عزیزم🤲🧡😘❤️

مرسی عشقم😊😊لطف داری🥰🥰🧡🧡🧡🧡🧡

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
سلام سلام گلم خوبی با منهی ۲۰۰میشه ۱۳۴۰دیگه درسته ؟ اخه من یک ماه و خورده ای رژیم ۱۰۰۰کالری بودم ...

سلام خوشگل خانوم😊😊😊عشقم اگه درست خاطرم باشه وزنت۸۲بود درسته؟که اگه این وزنت باشه منهای۲۰۰میشه۱۴۴۰

منم فعلا هنوز هیچی نخورذم گذاشتم شب یه تک وعده پونصدتایی بخورم برام راحتتره  وقتی کم کم میخورم ...

🤔🤔فقط مراقب باش اشتهای کاذب پیدا نکنیا 😊😊سالادم بزن دستش تا زودتر بتونی جمعش کنی😉😉😍😍🥰🥰🥰🧡🧡

من بامداد جان ميخام عضو تايپيكاتون بشم 

وزنم ٧٦٤٠٠

قد ١٦٣نميدونم چطوري بايد عضو بشم يكي هست منو راهنمايي كنه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
🤔🤔فقط مراقب باش اشتهای کاذب پیدا نکنیا 😊😊سالادم بزن دستش تا زودتر بتونی جمعش کنی😉😉😍😍🥰🥰🥰🧡 ...

ميشه منو راهنمايي كنيد 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
@sayehe_mah     سایه جان شما کمتر از یک ماه هفت کیلو کم کردی میشه بگی چه کردی🙏🌹

عشقم من تو هفته اولم همه قانونهای رژیم رو رعایت کردم که۴ کیلو کم کردم و هر هفته با اختلاف کم حدودا یک کیلویی کم شدم که شده این😊😊تا حدودی کم کردن برنج از وعده هام.مصرف زیاد اب،پیاده روی،مصرف زیاد سبزیجات،مدیریت کالریم از همون صبح(یه برنامه میریزم و تا شب چیزهایی که میخوام بخورم رو با حساب کالریشون میزارم تو کرفس و سر موقع همون اندازه رو مصرف میکنم بنابراین کم و زیاد نمیشه)،حذف ناسالمها به خصوص قند،کم کردن در حد توان چربی،😊😊😊اینه راز موفقیت من😉😉😉

2809