2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم ۷ سالشه موهای زیر بغلش دراومده 😥

من فکر کنم علائمم از کلاس ششم شروع شد بود یا شایدم قبل تر

ولی خب نگران نباش خود دکتر میدونه چه کاری بهتره و انجام میده عزیزم  

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

من الان ازدواج کردم ۱۷ سالمه ولی تا ۱۴ سالگی ونیم بلوغ نرسیدم یعنی نه سینه هام رسد گرد ونه پریودی وقتی ۱۵ سالم شد به بلوغ رسیدم

خدا جونم ی سال دیگه موده تا به هدفم برسم وخودم وشوهرم خوشحال بشم بعد از اون ی نینی بده من🤠❤

الان بیشتریا همینن ، دخترای منم بلوغ زودرس داشتن ، هیچ کار خاصی نکردم،کوچیکه هنو هشت سالش بود بوی گند زیر بغل آدم بزرگا رو میداد موی زائدم داشت نمیزاش ببینم ک

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
ممنون گلم بابت دلداریت🌹 اخه این ۷ سالشه

بازم نگران نباش عزیزم صدها دختر همین اتفاقا براشون میفته

دکتر بهتون میگه ببریدش والیبال یا بسکتبال و از این چیزا به احتمال زیاد

شما خیلی مادر به فکری بودید که متوجه شدید  دارید میبرید دکتر دخترتون رو، خیلی ها واقعا بی تفاوتن و بعد رسیدن به بلوغ تازه میزنن تو سر خودشون

دکتر دارو میده و هر کاری که صلاح بدونه انجام میده

نگران نباشید اصلا

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
خیلی سس میخوره کاش بهش نداده بودم😥

بله دقیقا برا همینه...خواهر زاده منم بلوغ زودرس داشت..بردنش دکتر غدد...گفته بود برا سس خوردن بیش از حد و شیر کاکائو خوردنه...

🚨آقا هستم...سامان مهرزادی🚨                          سلام آرشام عزیزم از آسمونا چه خبر!                     مهمانی خدا تمام نشد برگردی!😢😢