2777
2789
عنوان

سرپرستتتون چیکاره اس براتون سبد کالا تعلق میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خدا رو شکر کن! شوهر من از صبح تا شب جون می کنه. بیمه نیست هیچی هم بهمون تعلق نمی گیره. منم از صبح تا شب سر کارم بیمه هم هستم منتها جزو آدمیزاد حسابم نمی کنن!
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
منم شوهرم مغاذه.داره هیچ بیمه ای هم نیستیم.تعلق نگرفته.برادر شوهرم بنگاه املاک داره و موتور فروشی وضعشم خوبه.چون دانشجو و متاهله تعلق گرفته.داداشمم مرغ داری داره و وضعش عالیه ولی چون بیمه بیکاری میگیره تعلق گرفته .فقط به پولدارا تعلق میگیره.
اصلا نفهمیدیم رو چه حساب دادن!
ما تو فامیلمون یکی درمیون پولدارا و صاحب خونه ها گرفتن.مستاجرا و وضع پایین ها نگرفتن.موندیم والا.
مادرشوهرم با اینکه بهش تعلق گرفته میگه نمیرم بگیرم یا میدم به یه بنده خدایی.کشته مرده نیستیم که.واقعا حساب کنی 100 تومنم نمیشه.مردمو انداختن به جون هم.
همسر من حراست نمایشگاه مواد غذایی ماه رمضان بود یعنی تو مدت نمایشگاه نمیشد باهاش حرف زد.بسکه هر روز میدید مردم به خاطر ارزونتر خریدن مرغ و گوشت چجوری میفتن به جون هم اعصاب براش نمونده بود.یه بار اومده بود چاقو رو از دست یکی بگیره خودش زخمی شده بود.
حالا بازم همون بساطه با یه اسم دیگه.مردم خوش خوشانشون بود الان قوت شب عیدشون جور میشه.بیا اینم وضعش
آنجا که نام مهدی نیست قرار نه فرار باید کرد
با اجازه دوستان
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=27377&ChatDate=14-11-1392
فروش لباسهای مارک ترک
به گرد کعبه میگردی پریشان*که وی خود را در انجا کرده پنهان*اگر در کعبه میگردد نمایان *پس بگرد تا بگردی*بگرد تا بگردی
به ما هم تعلق نگرفت شوهرم کارمنده
ولی به مدیر کلشونو رئیسه مالیه ادارشون تعلق گرفت
خدایا آغوشت را امشب به من میدهی؟
برای گفتن!چیزی ندارم... اما برای شنیدن حرفهای تو گوش بسیار...میشود من بغض کنم تو بگویی: مگر خدایت نباشد که تو اینگونه بغض کنی ....میشود من بگویم خدایا ؟ تو بگویی: جان دلم....
2810