2777
2789
عنوان

وابستگی دخترم

67 بازدید | 5 پست

سلام دوستان ،من دخترم کلاس دوم هستش ولی میخواد بره مدرسه همش تاکید میکنه که میرم دنبالش یا نه،شیفت بعد از ظهر که باشه نه صبحانه میخوره نه ناهار ،این دو ماه هم که رفته مدرسه همش سرما خورده اس،یا میگه بیا تو حیاط مدرسه بشین یا پشت در مدرسه،همش استرس داره دل درد میگیره و حالت تهوع،به مشاوره زنگ زدم گفتش باید حضوری بیاریش تو این شهری که هستم دسترسی به مشاور کودک ندارم،دیگه درمانده شدم نمیدونم چیکار کنم

خوده مدرسه مگه مشاوره مداره ؟بچه اضطراب جدای داره معلومه

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

توروخدا دعواش نکن بخاطر رفتارش

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترت روحیه ی لطیفی داره خیلی خیلی حساسه زنگ بزن به مرجع تقلید اون هم میتونه کمکت بکنه . من دیدم بازی با حیوانات و یا کتاب خوندن برای کسی اعتماد به نفس رو بالا برده بچت رو درک میکنم احساس ناامنی میکنه هنوز برای دنیای بیرون اماده نیست باید بهش اعتماد به نفس بدی ازش خسته نشو براش مادری کن دستش رو بگیر تا مثل وقتی که نوزاد بود بتونه راه بره مهارتاش رو افزایش بده بزار به گل های خونه اب بده بزار سفره بندازه لباساش رو تا کنه تشویقش کن بره با بچهای فامیل بازی کنه ورزش کنه کلاس ورزش بنویسش با اسباب بازی باهاش بازی کن کنارش درس بخون دوستش داشته باش بهش لبخند بزن بغلش کن دست بکش روی سرش و باهم کتاب بخونید و خوش بگذرونید اون الان مثلا هفت یا هشت سالشه وگنره روحش هنوز یه نوزاد دوسالس باید تقویت بشه روحش باید با چیزای خوب تغذیه بشه تا کاری براش انجام ندی خب نتیجه ای هم نمیبینی غر زدن کاری رو حل نمیکنه باید به روحش ذره ذره غذا بدی و باهاش زندگی کنی تا از ترسش بیاد بیرون و قدم بزنه و افکار بدش پاک بشن موفق باشی

برای اینکه بخای خوشحال باشی ارادت رو قوی کن