2777
2789

میگرن داری و سردردت عصبیه

به‌نظر‌من‌توی‌تاریخ‌به‌غیر‌از‌سقراط‌وبقراط‌یه‌نفربه‌اسم‌حبه‌ی‌مقراط هم بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده😁منم به یادش اسم کاربریمو گذاشتم حبه‌ی‌مقراط که لااقل ی نامی ازش بجابمونه😂
بیشتر ببینید

عزیزم شاید مال قبل پریودت باشه

شایدم یه وقت گردن درد داری میکشه به یه طرف سرت

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میگرن یا سردرد خوشه ای  هردو میشه باشه...من پدرم دراومده با درد سمت چپ سر ...نه می‌ذاره بخوابی ...

من یه راهکار پیدا کردم آرومت میکن

تا داره شروع میشه پاهات رو بزار تو آب گرم

روی سرت کیسه یخ بزار

من یه راهکار پیدا کردم آرومت میکن تا داره شروع میشه پاهات رو بزار تو آب گرم روی سرت کیسه یخ بزار

من وقتی با انگشتم اون قسمتی رو که درد میکنه رو فشار میدم یکم اروم میشم ولی بعدش باز شروع میشه دردش

من یه راهکار پیدا کردم آرومت میکن تا داره شروع میشه پاهات رو بزار تو آب گرم روی سرت کیسه یخ بزار

ممنونم عزیزم از راهکارهت ..امتحان میکنم   

بدبختی اینجاس که درد بیشتر شبا میاد ...خونمون هم کوچیکه یکم سروصدا کنم  میریزن رو سرم  

درخواست دوستی ندین   
ممنونم عزیزم از راهکارهت ..امتحان میکنم     بدبختی اینجاس که درد بیشتر شبا میاد ...خونمو ...

منم همینطور حس میکنم وقتایی که فشار عصبی بهم وارد میشه سردرد میگیرم