2777
2789
عنوان

بچه ها اصلا از صبح نمیتونم از زیر پتو بیام بیرون اعصابم داغونه 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر دلیلی ک داشته باشه برات مهم نباشه .این برات مهمه ک طرفت یک ادم بد قول بوده و یک نمره منفی براش مح ...

نهه میدونی بیشتر ازین دارم میسوزم که من هیچوقت توسط یه پسر اونم این شکلی انقدر فجیع گول نخورده بودم 

منه احمق چرا باورش کردم اخه ؟

نهه 😂😂😂😂بخدا خر گیر اورده بود میخاست یکم بخنده

چقد بیشعور بوده ، توام دیگه اصلا پیگیرش نشو

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️
نهه میدونی بیشتر ازین دارم میسوزم که من هیچوقت توسط یه پسر اونم این شکلی انقدر فجیع گول نخورده بودم& ...

این کلمات رو خودتون داری میگی .اصلا شما احمق و گول خورده نیستین .شما یک ادم متشخص و خوش قول هستین ایشون یک ادم بدقول و اب زیر کاه بودن .کلمات زشت رو دیگه برا خودتون تکرار نکنید 

ذدقیقا   من الان ده سال ازش سنم کمتره ولی اگه جاش بودم قطعا برخوردم جور دیگری بود

الان به نظرت به روش بیاری بهتره یا بی تفاوت باشی؟

بگی میگه چه پیگیره 

نگی میگه وای چه بی زبون ه و برای خودش ارزش قائل نبود

به نظرم پیام بده بگو

سلام وقت بخیر

من امروز برنامه هامو بخاطر قرارم با شما کنسل کردم 

چرا اطلاع ندادید که نمیایید؟

هر جوابی هم داد

بگو بهرحال من از رفتارتون خوشم نیومد خدا نگهدار

این کلمات رو خودتون داری میگی .اصلا شما احمق و گول خورده نیستین .شما یک ادم متشخص و خوش قول هستین ای ...

اصصلا نمیتونم این کارشو فراموش کنم از صبح غذا نخوردم

باعث شد دیگه نتونم به کسی اعتماد کنم 

واقعا ادما غیر قابل پیشبینی هستن 

این کلمات رو خودتون داری میگی .اصلا شما احمق و گول خورده نیستین .شما یک ادم متشخص و خوش قول هستین ای ...

دقیقا

اون بدقوله روابط اجتماعی نداره مهارت زندگی نداره عرضه تماس نداشته

و هیچ کدوم اینا به ایشون مربوط نیست

این جور آدم ها نو زندگی همه ما بودن و هستن

ثنا جون مشکل مت اینکه خودمون، خودمون رو قبول نداریم انگار

این موقع ها به خودمون میگیم فکر کرده اسکولم و ته دلمون خودمون رو با ارزش و خفن و جذاب نمی‌بینیم بخاطر همین حالمون بد میشه انگار با نیومدن طرف این فرض ذهنی ما تایید میشه

به نظرم به ویژگی های مثبت خودت و ویژگی های منفی طرف فکر کن 

الانم به این فکر کن اون گاگول و بی عرضه بود و یه آهنگ شاد بذار و تمرکز کن رو اینکه کجا پسر خفن پیدا کنی

کلا این یا رو فراموش کن

تاپیک آخر منم بخون

یه نظری بده