2777
2789
چیکار کنم بعد این چه برخوردی بکنم خودش خیلی باحیاست واقعا تعجب کردم شایدم الان پشیمونه  فردا ب ...

گور بابای ناراحتی و ابروشون بهشون بگو

سلامت جسمو روحت در خطره

پیج دکتر هلاکویی اگ داشت باشی میبینی روزانه هزارن نفر تجربه تلخ تجاوز از محارمو دارن .هیچکدوم فکر نمیکردن این اتفاق برای اونا رخ بده....قبل اینک بدتر از این برات پیش بیاد و دست بت بزنه بگو تا جلوشو بگیرن یا ارتباطشو قطع کنن

لطفا با دقت ی بار دیگ حرفامو بخوون

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
میشه بگی چند سالته؟؟؟ وقتی چیزی نشده میخوای چی بگی تازه میان خودتو دعوا میکنن که چرا این حرفارو می ...

ببخشید ها  ولی قرار نیست که چیزی بشه بعد بره بگه اصلا چیزی بشه دیگه گفتنش چه فایده به نظرم بره بگه خیلی بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه مجبوری باهاشون زندگی کنی ...

سعی کن همیشه حتی روسری بزرگ سر کنی از جلو گیره بزنی بیوفته رو سینه هات  به خودت نرسی لباسای گشاد بپوش تو طول روز کاراتو بکن وقتی اون خونه ست برو تو اتاق درم قفل کن باهاش اصلا نخند گپ نزن ...تحریک نشه مردک

لباساتو بخصوص لباس زیر وقتی نیستش  بنداز خشک بشن ....هرچیزی ک ی مردو تحریک میکنه ...

مثل اینکه زنم نداره .....خیلی مواظب باش

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
ببخشید ها  ولی قرار نیست که چیزی بشه بعد بره بگه اصلا چیزی بشه دیگه گفتنش چه فایده به نظرم بره ...

اره راست میگی

ولی ادم میترسه شرایط بدتر بشه بجای اینکه طرف دخترو بگیرن باهاش دعوا هم بکنن

لعنت بر شیطون

فقط و فقط ب مادربزرگت بگو و ازش بخواه ب کسی نگه،بگو اگه یکبار دیگه تکرار کرد آبرو نمی ذارم براش ،بگو درسته بچه طلاقم ولی ریال آبروی شما ک منوبزرگ کردین تومن میخرم و ایندفعه را نادیده میگیرم،مادراخودشون میدونن چیکارکنن

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
اره راست میگی ولی ادم میترسه شرایط بدتر بشه بجای اینکه طرف دخترو بگیرن باهاش دعوا هم بکنن لعنت بر ...

با خودش باید برخورد جدی داشته باشه اول  اگه خوب نشد دیگه بقیه رو خبر دار کنه و مواطب خودش باشه  درو قفل که همیشه

مطمئنم همینطوره که میگی یا حواسش نبوده اگه ام بوده الان خیلی پشیمونه ولی مراقب خودت باش عزیزم

حواسش نبوده برای این کار اصلااااااااتوجیه قشنگی نیست

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره

عاقا کامل دستشو برد زیر بلوزت 😰یا حس کردی میخواد دستشو ببره؟ 

درکت میکنم منم این حس گند و تجربه کردم من از سمت داییم بارها اخرین بار سیزده سالم بود منو برد پشت پرده گفت بیا حال کنیم کسی نمیفهمه منم با ارنج زدمش گفت برو گمشو دیوونه ی کثافط بعدم گریه کردم دیگه کاریم نداشت ولی بعدش زنداییمو خالم هم گفتن ماذو هم اذیت کرده اینجور نر های پست فقط بنده ی التشونن 

الانم که زن داره یه بدبخت و زنذلیلی شده بیا و ببین مطمئنم به خاطر وابستگی زیادش به رابطه زنش سو استفاده میکنه 

با خودش باید برخورد جدی داشته باشه اول  اگه خوب نشد دیگه بقیه رو خبر دار کنه و مواطب خودش باشه& ...

اره موافقم 

یه شرایطی برام پیش اومد به خاطر مسافرت والدین

مجبور شدیم یه شب با پسرخاله ام تو خونه تنها بخوابیم

یعنی پسرخالم تو اتاق خودش خوابیده بود منم تو اتاق دیگه.

شب موقع خواب میخواستم درو قفل کنم دیدم کلید رو در نیست

بخداقسم تا صبح از استرس مردم حتی یه لحظه هم نتونستم بخوابم

خیلی شب سختی بود واسم 

حالا اون بیجاره هم با خروپف خوابیده بودا🤣

بعضی از کاربران نظرات عجیبی میدن.!!!من خیلی به حس ششم زنا اعتقاد دارم اگر استارتر حال بدی گرفته از این موضوع پس بدونید حواس اون آقا بوده‌!!!چ اینکه نباید سرپوش‌گذاشت حتما به مادربزرگت بگو‌ بهش تذکر بده ..شاید از این ترس شما استفاده کنه و دوباره تکرار کنه بهتره بدونه از کسی نمی ترسی

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

اون باید بخاطر رفتار زشتش ناراحت شه تواین دوران خیلی از این اتفاقات صحبت کردن که بتونید حرف بزنید و نترسید از خودتون دفاع کنید حتما بهش کار زشتشو گوشزد کن بگو عمو از این کارت خیلی اذیت شدم لطفا تکرارش نکن بعدشم به مادربزرگت بگو که شبا پیشش بخوابی. وگرنه خدانکرده خاطره ی بدی واست ساخته میشه که توی کل زندگیت تاثیر میسازه 

2810