من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عموهه زده بالا ...امشب تو اتاق با در قفل بخواب یا بغل مادربزرگ یا زنگ میزدی یکی بیاد یا میرفتی .
راه درست همینه. خدا بخیر کنه. کلا ازش دوری کن. تو گوشط هم بلاکش کن و از فاصله بگیر. حتی تو سلام باهاش دست نده
آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
هم اتاقیم یه دوستی داشت باباش بهش تجاوز میکرد به زور
عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600��وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا