عکس مدل ناخن دارین واسه ایده بزاریم دور هم عکس زیاد ندارم خواستم بپرسم ببینم مدل خوشگل برای ناخن شما دارین مدنظرتون بفرستین ممنون میشم🥰♥️🙏🏻🌸
امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ تره…🤍
مرا به خـآنه برگـردانید ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !! هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.
چه خوشکـل ننه بنظرت ناخن گرد قشنگ تره یا مربـع!!؟؟
دوتا خوبن واسه تنوع حس میکنم مربع بیشتر به دستای من میاد تا بادومی😍
امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ تره…🤍
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دوتا خوبن واسه تنوع حس میکنم مربع بیشتر به دستای من میاد تا بادومی😍
من هم میترسم بادومی بزنم دستام شبیه پاهای مـرغ بشن 😐😐😂💔
مرا به خـآنه برگـردانید ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !! هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.
من هم میترسم بادومی بزنم دستام شبیه پاهای مـرغ بشن 😐😐😂💔
نه اونقدر بد نمیشه واسه یه بار تنوع خوبه اگه بگی زیاد نوکش رو تیز نکنه