2777
2789

خانوما کسی میدونه چی جوش رو خوب میکنه با جای جوش رو پاک میکنه  واقعا ارزو دارم صورتم پاک پاک باشه بهترین روش  موثر ک میدونید بگید لدفا تورووو خدا☹☹😐❤️❤️😓🖤🖤🖤

من رفتم دکتر پوست

بهم ژل راکوتان رو گفت

اسی میشه تاپیکمو گزارش کنی بترکه؟

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم صورتم صافه صاف بود،یه بار بند انداختم اقتضااااح جوش زد جاشونم مونده چیکار کنم جاشون بره😭😭

من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند
بیشتر ببینید
من عین خدت ارزوی یه صورت پاک داشتم  رفتم پیش دکتر یه پاکسازی انجام داد الان صاف صافم😎👍🏻

جای جوش و لک داشتی؟

دیدی داری موزیکِ مورد علاقتو گوش میدی بعد جاهای قشنگشو هی برمی‌گردونی عقب دوباره گوش می‌کنی؟ای‌کاش میشد این‌کارو با زندگیمونم بکنیم

۱ اول یه دکتر پوست خوب برو __مزونیدلینگ همه جاهاشو حتی فرو رفته هارو خوب میکنه ولی گرونه (در صورتی خوبه ک دیگ جوش نزنی)

۲ اگ الان قادر به پزشک رفتن نیستی اول استرس و دور کن 

بعد غذاهای چرب و پر نشاسته نخور مثل ماکارنی و ...

بعد برای درمان جای جوش گیاهی بهترین چیز الووراس

الوئه ورا و بگیر قشنگ یه برگشو بشور ژلشو با قاشق در بیار 

بعد یه ورق ویتامین e بخر .با چاقو قرصارو باز کن خالی کن تو ژل ..بهش دو قاشق گلاب اضافه کن بزار یخچال هرشب بزن..

یه هفته ای معجزه میکنه

........

کرم هایی ک ویتامین سی دارن یا سرم هایی ک حاوی ویتامین سی هستن قرمزی جوشاتو کمتر میکنن با توجه به  نوع پوستت از داروخونه بخر

........

💔

من سفید آب رنده میکردم تو ماست کم چرب خمیری شکل میشد داخل حمام میزدم صورتم ماساژ میدادم الان دیگه جوش نمیزنم

دیدی داری موزیکِ مورد علاقتو گوش میدی بعد جاهای قشنگشو هی برمی‌گردونی عقب دوباره گوش می‌کنی؟ای‌کاش میشد این‌کارو با زندگیمونم بکنیم
من سفید آب رنده میکردم تو ماست کم چرب خمیری شکل میشد داخل حمام میزدم صورتم ماساژ میدادم الان دیگه جو ...

من قبلا این کارو میکردم عالی بود یه لایه بردار قویه 

البته من سفید اب خالی و میکشیدم رو پوستم حسابی سلول های مرده پوستم و برمیداشت

💔

کارای ک خودم میکنم، هر بار میرم حمام  سفیداب میزنم 

و اینه این کرمه، خیلی خوبه، یعنی از وقتی زدم خیلیی کمرنگ شدن جای جوشام، ی ترمیم کنندس، روزی ی بار، بذار روی جای جوش ها بمونه، قبلش یکم بزن مالش بده، بعد بزن ک بمونه، اگرم خواستی میتونی از دکترم راجبش بپرسی 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃