2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گلم برای چی مصرف میکنه؟من دوستم یه چندسال بخاطر الرژی به پسرش میداد میگن جذب کلسیم پایین میاره بهش لبنیات و بادوم زیاد بده یا شربت کلسیم.ان شااالله که همه چی به خوشی میگذره

گلم برای چی مصرف میکنه؟من دوستم یه چندسال بخاطر الرژی به پسرش میداد میگن جذب کلسیم پایین میاره بهش ل ...

برای لکه های سفید، ویتیلیگو بهش میگن. بله هر روز بهش  مکمل کلسیم میدم. بچه دوستتون بعد چند سال درمان شد؟ 

برای لکه های سفید، ویتیلیگو بهش میگن. بله هر روز بهش   مکمل کلسیم میدم. بچه دوستتون بعد چن ...

والا اون آلرژی شدید داشت سرفه خیلی میکرد تا دوسه سال نصف قرص میخورد بعد ۷سالش که شد رفت تست آلرژی داد که مشخص شد به چی الرژی داره .

برای لکه های سفید، ویتیلیگو بهش میگن. بله هر روز بهش   مکمل کلسیم میدم. بچه دوستتون بعد چن ...

ببخشید چه مکملی میدین‌ من بچم مدام از پا درد میناله میگن درد رشد ولی من میگم شاید کمبود کلسیم

والا اون آلرژی شدید داشت سرفه خیلی میکرد تا دوسه سال نصف قرص میخورد بعد ۷سالش که شد رفت تست آلرژی دا ...

ممنون عزیزم که جواب دادین انشالا میرم دکتر خیالم راحت شه بچم خیلی درد میکشه هر روز 

ببخشید چه مکملی میدین‌ من بچم مدام از پا درد میناله میگن درد رشد ولی من میگم شاید کمبود کلسیم

مکمل کلسیم استوکر خیلی خوبه. در کنارش بادوم خیس خورده هم میدم هر روز. جز اینا ویتان هم خیلی عالیه 

سلام استارتر برای عوارض قرص پزدنیزول که به پسرتون میدادین چکارکردین پردنیزول چند استفاده میکردین؟آخه دکتر به دخترم داده نصف قرص۵۰ ساعت۳بعدلزظهر دادم شب ساعت۱۰به بعد دستو پاش میلرزید وسست بود

سلام استارتر برای عوارض قرص پزدنیزول که به پسرتون میدادین چکارکردین پردنیزول چند استفاده میکردین؟آخه ...

سلام عزیزم دیگه بهش ندادم. برای پسر من خیلی عوارض داشت. تموم انگشتای دستو پاش درد میکرد چهار بار پشت هم مزیض شد اروم اروم قطع کردم. بچم هر شب دستو پاش درد میکرد

سلام عزیزم دیگه بهش ندادم. برای پسر من خیلی عوارض داشت. تموم انگشتای دستو پاش درد میکرد چهار بار پشت ...

سلام برا بیماری پسرتون چکار کردید ؟ آیا تونستید کاری بکنید که پیشرفت نکنه ؟ ممنون میشم اگه جواب بدین

سلام برا بیماری پسرتون چکار کردید ؟ آیا تونستید کاری بکنید که پیشرفت نکنه ؟ ممنون میشم اگه جواب بدین

دکتر قرص کورتون داد خیلی برای پسرم عوارض داشت. فعلا ولش کردم اخه سنش خیلی کمه. روی صورتش هم جدیدا چنتا نقطه ظاهر شده.

دکتر قرص کورتون داد خیلی برای پسرم عوارض داشت. فعلا ولش کردم اخه سنش خیلی کمه. روی صورتش هم جد ...

سلام.من دیشب پسرم بردم دکتر پوست .قرص پردنیزولون ۵بهش داده .هنوز ندادم بهش .برا پسر شما ۵ بود یا ۵۰؟