2777
2789
عنوان

شب ادراری در بزرگسالان اگه ارثی باشه قابل درمانه یا نه؟ کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 44131 بازدید | 91 پست
نه زیباخانم باردارشو ویه بچه از خدا بخواه ولی من سر حرفم هستم شوهرتوشبها لاستیکیش بکن ولاستیکشو محکم ببند تا نم پس نده حتی اگه خوب نشد این کارو بکن تا زندگی تو به کثافت نکشه چون بوی ادرار مردها کشنده است ومیکروب وویروس زیاد داره غیر از این راهی نیست.درمان وروانکاو این جور چیزارو بی خیال فایده نداره من نمی خوام ناامیدت کنم ولی حقیقت رو میگم.تا خدا نخواد خوب نمیشه شوهرت .درمان اصلی خداست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مینا خانم، مریم خانم و زیبا خانم، شما هر 3 تاتون یک نفر هستید و متاسفانه مردم رو گذاشتید سر کار. بازی کردن با احساسات دیگران انقدر براتون لذتبخشه؟؟؟؟!!!!

مریم خانم؟؟!!! با خودتون صحبت میکنی>>>>

نقل قول از مریم: "ببین مریم جان حالا شوهر شما شب ادراری داشت پوشکش نکن."
زهرا خانم واستون متاسفم عزیز
ماشالله درشناخت شخصیت نابغه هستین
اولا: خدا رو قسم می خورم که من این مشکل رو دارم ونمی تونم از این مشکل بیرون بیام وپناه آوردم به دوستان
دوما:نمی دونین زود قضاوت کردن در مورد دیگران وتهمت زدن چه عواقبی داره عزیزم؟
سوما: من به جون خودم مریم ومینا خانم رو نمی شناسم .سعی کنین تو زندگی دل کسی رو نشکنین هم کلوپی عزیز
ضمنا زهرا خانم summit خانم ومامان نقطه دچار سو ظن شده بودند وشماهم پست های قبلی ایشون رو خوندین ودچار توهم شدین ضمنا من چند روز پیش به مدیریت سایت یه ایمیل فرستادم وبهشون گفتم اگه در بحث وپست های من شک وتردید دارین هم پست های منو حذف کنین وهم خودمو مسدود کنین واین مطلب رو به اطلاع summit خانم از طریق ایمیل رسوندم
عزیزم یه نصیحت بهت بکنم به عنوان خواهر کوچیک.شک وتردید یه بیماریست وادمو دچار بحران روحی می کنه وآرامش رو از ادم میگیره.خوبه شوهر منه بیماری شب ادراری داره .اگه بیماری سوظن وشک وتردید داشت ازش طلاق میگرفتم .شب ادرای شو تحمل می کنم تا آخر عمر ولی این بیماری رو هرگززززززز

در ضمن عزیزم من به دعای کسی احتیاج ندارم .حتی من واسه خوب شدن شوهرم به اهل بیت (ع) هم متوسل نشدم من خودم می تونم واسه حل این مشکل ارتباط مستقیم با خدای مهربون داشته باشم نه اینکه کسی رو واسطه قرار بدم من نمی خوام دعام کنین من اومدم اینجا راه کار علمی واسه درمان پیدا کنم.

مریم جان ومامان مینا شمام اومدین واسم راهکار نشون یا جر وبحث کنین خواهشن ازتون تقاضا می کنم در رابطه با مشکل من نظر ندین. تا اینجا هم ممنون از راهنمایی هاتون. دیگه نمی خوام کمکم کنین.
زیبا خانم شرمنده من نمیتونم باور کنم که این ماجرایی که گفتید واقعیت داره. به خاطر تشابه جملات و کلماتتون. ولی اگر حق با شماست و من اشتباه میکنم امیدوارم مشکلتون حل بشه. من دوست ندارم به کسی تهمت بزنم و با این کار دل کسی رو بشکنم. ولی اگر دیگران به شما شک میکنند بی دلیل نیست. پست آخر مریم خانم رو چطوری توجیه میشه کرد...اینکه خودشون رو مخاطب قرار دادند؟
خوبی زهرا جان .ممنون از لطفت .ولی گلم به جون خودم من این مشکل رو دارم.همون شب ادراری شوهرم.
خوب عزیزم اگه دقت کنین من 24 ساعت نبودم .واین دو عزیز(مامان مینا ومریم خانم) اومدن باهم جر وبحث کردنوموضوع رو آتیشیش کردن .نمی خوام اسم بیارم یکی از این عزیزان بهم ایمیل زده وطرف دیگروبه توپ بسته.
واسه همون خاطر.زهراجان باوررررررر کن من اون 2 نفر رو نمی شناسم قسم می خورم نمیشناسم .وتا به حال کسی رو ناراحت نکردم وانسان آرام وبی حاشیه ای هستم.ومی دونم این سایت مختص بچه ها وکوچولو هاست.خوب من مشکل شوهرم رو در نت سرچ کردم بالای گوگل سایت نی نی سایت اومد همون جا مشکلمو مطرح کردم تا از نظرات اعضای مهربون استفاده کنم واگه دقت کرده باشین به احد الناسی توهین نکرده ام .به هرحال اگه جسارت کردم منو به بزرگواری خودتون ببخشین. الهی فدات.
2810