2777
2789

من تازگیا کیتی دیگه نمیبینم‌ بچه های دهه نودی اطرافم همشون‌ دختر کفشدوزکی و این اسبای تک شاخ مود شده بازم سلیقه ایه عزیزم♥️

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشگله 

من ی تم تولدم دیدم میکی موس بود بعد دختره هم یه تل میکی مچی زده بود خ ناز شده بود  

مبارک باشه ولی از من میشنوی تولد یک سالگی نگیر چون نمیفهمه خیلی و حتی ممکنه انقد گریه کنه و... 

دوسالگی خودش خیلی فهمیده تر میشه و بهتره

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼
من تازگیا کیتی دیگه نمیبینم‌ بچه های دهه نودی اطرافم همشون‌ دختر کفشدوزکی و این اسبای تک شاخ مود شده ...

احساس میکنم اونهاواسه بچه ۴یا۵ساله خوبه مال یه سالگی یکم کوچیک ترشادترباشه بهترنیست 

خوشگله  من ی تم تولدم دیدم میکی موس بود بعد دختره هم یه تل میکی مچی زده بود خ ناز شده بود &nbs ...

خیلی مفصل نیست فقط خونواده خودم وشوهرمودعوت میکنم اونم چون شب یلداست گفتم دورهم باشیم 

احساس میکنم اونهاواسه بچه ۴یا۵ساله خوبه مال یه سالگی یکم کوچیک ترشادترباشه بهترنیست 

تم رنگین کمون اینا ام خیلی قشنگ‌ میتونه  باشه واسه این سن رنگی ولی کیتی ام خیلی خوشگله‌ دختر خواهر شوهرم چندسال پیش تولد ۱سالگی دخترش‌ کفشدوزک‌ و قرمز خال خال کرد دخترشم یه لباس قرمز‌ خال خالی پوشیده بود دلم ضعف رفت اگه اشتباه نکنم شما بودی دخترت‌ تولدش‌ شب یلدا بود؟؟قرمز عالی میشه😃ولی بازم در آخر سلیقه خودت مهمه♥️

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
تم رنگین کمون اینا ام خیلی قشنگ‌ میتونه  باشه واسه این سن رنگی ولی کیتی ام خیلی خوشگله‌ دختر خو ...

آره شب یلداست 

اصلانمیدونم چیکارکنم تمشولباسشوچی انتخاب کنم شام چی بدم هزینه اش زیادنشه 

دودلم تم یلدایی انتخاب کنم یاساده 

آره شب یلداست  اصلانمیدونم چیکارکنم تمشولباسشوچی انتخاب کنم شام چی بدم هزینه اش زیادنشه  ...

آره سالاد الویه ام‌ گرون شده سس مایونز ۷۰و خورده ای🤦‍♀️

چی خوبه به نظرتون 

اسب تک شاخ قشنگه

یکی از فامیلامون تولد یک سالگی دخترشو بدون تم گرفت حلقه بادکنک دیدی یه حلقس دورش پر از بادکنک رنگی با ژله های رنگی(ژله هایی ک توی ی لیوان سه رنگن)کیک رنگی و...

ام دوسالگیشو اسب تک شاخ گرفت تمشو با مقوا خودش درست کرد ولی حتما بیرونم میفروشن با ژله های رنگی توی جام و کاپ کیک و...

🐈‍⬛