2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیق یادم نیست فکر کنم ۵،۶ سالگی بود یکی از اشناهاهم بچگی براش زدن اونم به شدت الان چاقه و بچه دار ...

سلام این امپول رو هر شب میزدین یا هر ماه که پریود نشین میشه بکین اخه دختر منم دکتر براش نوشته😭ازمایش دادیم هورمون رشدش خیلی کمه

فعلا هر راهی که به ذهنم میرسه را دارم با هم انجام میدم هدفم 160 هست اگه خدا بخواد نتیجه بگیرم بعد تج ...

سلام عزیزم  میشه بگید نتیجه ی رشد قدی دخترتون چیشد ؟ 

منم نگران دخترمم  یازده سالگی پریود شد الان دوازده سال و نیمشه  قدش ۱۴۸   عکس از صفحه رشدش میگه هنوز صفحات رشدش خداروشکر بازه   ولی  آزمایش هورمون رشدش میگه   هورمون رشد تو بدنش ضعیف ترشح میشه  دکتر غدد هم میره ولی دکترش به هیچی اعتقاد نداره میگه همه چی نرماله 

سلام عزیزم  میشه بگید نتیجه ی رشد قدی دخترتون چیشد ؟  منم نگران دخترمم  یازده سالگی ...

سلام من هورمون رشد بعد از پریودی زدم براش تو دو سه ماه اول سه سانت قدش بلند شد بعدش یه پنج شش ماه دیگه هم ادامه دادم اما دیگه رشد نکرده منم دیگه براش نزدم فعلا یه ماهی میشه قدش را اندازه نگرفتم ولی به نظرم که تغییری نکرده دختر من الان ۱۵۳ یا ۱۵۴ هست 

دختر شما وقتی پریود شد قدش چند بود؟ 

من گفته بودم اگر کاری کردم که نتیجه داد میگم تا بقیه هم استفاده کنند اما تا حالا هر دارویی و کاری انجام دادم تاثیری نداشته فقط میگم کاش ماه اول که پریود شده بود اول دو ماهی با داروی تقویتی پیش میرفتم بعد هورمون میزدم چون هورمون قوی هست و بعدش به نظرم راههای دیگه تاثیر نمیذارن 

عزیزم من خودم تا یک سال پیش که ۱۴ سالم بود میزدم من از ۱۲ سالگی الی ۱۴ سالگی زدم ۱۱ سانت رشد کردم ام ...

سلام میشه لطفا جواب بدین😭

واقعا ۱۱ سانت رشد کردین؟ عوارض نداشت؟ کنارش کاری نکردین دیگه؟

سلام من هورمون رشد بعد از پریودی زدم براش تو دو سه ماه اول سه سانت قدش بلند شد بعدش یه پنج شش ماه دی ...

وقتی پریود شد دقیقا ۱۱ سالگی بود قدش ۱۴۲ 

الان ۱۲ سال و پنج ماهشه  قدش ۱۴۸ 

خداروشکر صفحه رشد بازه ولی وقت چندانی نداره ...امروز دکتر بودیم گفت رشدش خوب پیش رفته 

گفتم براش آمپول بنویس گفت ابتدا باید آزمایش چهار مرحله ای هرمون رشد رو بده اگر  نرمال ترشح میشه تو بدنش آمپول نمیزنیم براش اگر ضعیف بود براش تجویز میکنم 

وقتی پریود شد دقیقا ۱۱ سالگی بود قدش ۱۴۲  الان ۱۲ سال و پنج ماهشه  قدش ۱۴۸  خداروشک ...

دختر شما هم توقف رشد داره؟ دختر من الان ۵ ماه هست که هیچ رشدی نداشته نمی دونم دیگه رشدش تموم شده یا بازم رشد میکنه چقدر فکرش هستم هیچ کاری هم از دستم بر نمیاد

دختر شما هم توقف رشد داره؟ دختر من الان ۵ ماه هست که هیچ رشدی نداشته نمی دونم دیگه رشدش تموم شده یا ...

اگر صفحه رشدش هنوز بازه و هرمون رشد تو بدنش به اندازه کافی ترشح میشه رشد میکنه  نگران نباش 

فقط اصول  و توصیه های پزشکو رعایت کن  

دختر منم تو یک سال سه سانت رشد کرده 

ولی دکتر میگه خوب رشد کرده تو یک سال 

انشالله دخترم   حداقل ده سانت دیگه هم رشد میکنه