2777
2789

به نظر من اصلا اینکارو نکنید

برا من زدن از همه خانواده درشت ترم ولی الان بیچاره ام دو ساله درگیر دکترم برای بچه دار شدن میگن عوارض اون امپولاس

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ا چن سالگی زدی

دقیق یادم نیست فکر کنم ۵،۶ سالگی بود

یکی از اشناهاهم بچگی براش زدن اونم به شدت الان چاقه و بچه دار نمیشه

خودم میگم حاضر بودم ریز باشم ولی این مشکلاتو نداشته باشم

دقیق یادم نیست فکر کنم ۵،۶ سالگی بود یکی از اشناهاهم بچگی براش زدن اونم به شدت الان چاقه و بچه دار ...

منم شنیدم خیلی عوارض داره...باید ت سن ۱۰سالگی بزنی هر سه ماه یبار شما زود زدی خیلیم زدی.‌‌انشالا دامنت سبز بشه...

منم شنیدم خیلی عوارض داره...باید ت سن ۱۰سالگی بزنی هر سه ماه یبار شما زود زدی خیلیم زدی.‌‌انشالا دام ...

کلا نزنید در هر سنی باشه هورمونارو بهم میریزه

بخدا ارزش نداره بخاطر ۱۰ سانت قد بلندتر عمر بچه حروم شه

به جاش سویق کودک به بچه هاتون بدید خیلی تاثیر داره

هم عرضی پهن شدبن هم طول بلند شدین درسته؟

بله دقیقا

من خیلی ریز بودم اصلا اشتها نداشتم بعد که امپول زدم یه دفعه قد کشیدم و به شدت چاق شدم هرکاری هم میکنم اب نمیشه 

..باید مکمل بهتون میدادن.. برای حاملکی پیش طب سنتی معتبر برید

پیش دکتر رفتم دارو داد گفت خیلی اثرش خوب بوده بعد که نشد متوجه شدیم همسرم واریکوسل داره به این نتیجه رسیدم تا خدا نخواد بی فایدس 

فعلا تصمیم گرفتیم بریم کلینیک رویان

کلا نزنید در هر سنی باشه هورمونارو بهم میریزه بخدا ارزش نداره بخاطر ۱۰ سانت قد بلندتر عمر بچه حروم ...

ممنون ازنظرت عزیزم آخه هرکسی یه چیزی میگه بعضیا میگن خیلی خوبه برید که بعدا پشیمون میشید اعتمادبنفس بچتون میگیرید موندم چیکار کنم چون ازنظر ژنتیکی خودم وهمسرم قدبلندنیستیم ولی دوربریا همه قدبلندن عمه، عمو، دایی، خاله