2777
2789

یک کاری می‌خوام که برای خودم درآمد زایی کنم ، حالا تو راستای خیاطی یا بسته بندی ، کارای هنری ، فقط تو خونه باشه چون سه تا بچه دارم نمیشه ، مشهدی های عزیز اگه جایی سراغ دارین راهنمایی کنین ممنون 

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

الان که یک ماه و نیمه فصل گل زعفرونه و درامدش هم خوبه

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان که یک ماه و نیمه فصل گل زعفرونه و درامدش هم خوبه

زعفرون نمیتونم بیارم ،بچه کوچیک دارم نمیشه ،نمیتونم سر موقع تحویل بدم ، وگرنه خودم تو فکرش بودم 

بزار ببینم اونطرف میارن یا نه بهت خبر میدم ولی یکم کار حساسیه تقریبا هنری. میتونی؟

تو چه زمینه هنری هست ؟؟

آینه 

ببخشید خیلی سوال میکنم ، یعنی چی ،باید چیکار کنم آینه رو ؟

تزیین آینه هست برای استفاده جیبی. آینه فانتزی

ببخشید شما خودتون تو همین کار هستین ؟؟  تو اینستا یا تلگرام نمونه کار دارین من ببینم 

ببخشید شما خودتون تو همین کار هستین ؟؟  تو اینستا یا تلگرام نمونه کار دارین من ببینم

اطلاعات شو دارم گلی سخت نیست ولی یکم حساسه قلق میخاد. ولی اول باید بپرسم سمت شما میارن  به خاطر فاصله و... که بهت بگم چون یک مفدار توضیحات دقیقی میخاد که مجالش اینجا نیست. فضای مجازی نیستم گلی