2777
2789
عنوان

مسابقه عکس اسفند ماه با موضوع داغ این روزها:

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 138 پست
سلام خانوم تهرانی عزیز....عکس من از طریق ایمیل ارسال شد براتون؟؟؟؟؟
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم تهرانی امکان تمدید زمان ارسال عکس به مسابقه هست؟ کمک نمیخواید؟؛) یک پیشنهاد بعد اینکه عکس توی تاپیک گذاشتید پست ها رو ببندید که تاپیک چند صد صفحه نشه بتونیم همه عکس ها رو ببینیم عکس ها رو کم حجم کنید که هر صفحه ده تا عکس حداقل باشه
دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
کوروت سلام خانوم تهرانی عزیز....عکس من از طریق ایمیل ارسال شد براتون؟؟؟؟؟ _______________________________ سلام. عکس شما بدستم نرسیده لطفا مجدد ارسال کنید
رها پاییزان حذف پستویرایش پستقطع دسترسی کاربرلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانوم تهرانی ایمیل من به دستتون رسید؟؟؟؟ ___________________________________ لطفا پیام خصوصی رو چک کنید
ارزو حذف پستویرایش پستقطع دسترسی کاربرلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانم تهرانی پیام خصوصی دادم. عکسم رسید دستتون؟ _____________________________________ بله بدستم رسید
شمیم حذف پستویرایش پستقطع دسترسی کاربرلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانومتهرانی عکسمو به ایمیل مسابقه فرستادم ....به دستتون رسید؟ _____________________________ بله بدستم رسید
یاشین خانم تهرانی امکان تمدید زمان ارسال عکس به مسابقه هست؟ کمک نمیخواید؟؛) یک پیشنهاد بعد اینکه عکس توی تاپیک گذاشتید پست ها رو ببندید که تاپیک چند صد صفحه نشه بتونیم همه عکس ها رو ببینیم عکس ها رو کم حجم کنید که هر صفحه ده تا عکس حداقل باشه __________________________ بعد از شروع مسابقه هیچ پستی نباید گذاشته بشه من این مورد رو موقع اکران عمومی عکسها متذکر میشم درباره تمدید زمان ارسال عکس هم چون داریم به آخر سای نزدیک میشیم و باید سریعتر کار ارسال هدایا رو انجام بدیم ، امکان تمدید وجود نداره
زیبی سلام خانم تهرانی عکس من رسیده به دستتون ؟ _____________________________ سلام خیر لطفا مجدد ارسال کنید
شمیم حذف پستویرایش پستقطع دسترسی کاربرلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانومتهرانی عکسمو به ایمیل مسابقه فرستادم ....به دستتون رسید؟ _____________________________ بله بدستم رسید
2810