2777
2789
عنوان

مسابقه عکس اسفند ماه با موضوع داغ این روزها:

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 138 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم احتمالا شرکت کنم و اگه برنده بشم روتختی رو هدیه میدم به کسی ،،چون به کار خودم نمیاد
خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔
من هنوز خونه تکونی نکردم ... ولی همین روزا میکنم...
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
من اتاق خواب و اتاق دخترم رو تموم کردم اما پدرم دراومد درایورها رو مرتب میکردم میاومد سر وقت کمدها میدیم همه لباس درایورها روی زمینه جمعشون میکردم برمیگشتم میدیدم الان کمدها خالی شدن بیرون دخترم نکه میدید من خالی میکنم دوباره مرتب تاشون میکنم اونم هی میریخت بیرون اونقدر دوییده و خندیده کلی ذوق میکرد وقتی کمد هارو میکشیدم و پشت شون رو جارو و دستمال میکشیدم خلاصه امسال خونه تکونیم کلی فرق داشت با سالهای دیگه خیلی سخت تره خدا رحم کنه به آشپزخونه وسایل و کاراش زیاد با دختر کنجکاوم 😟😞😳😖😓
وای خیلی سخته مامان مهربون من اصلا نمیتونم با بچه کار کنن وقتی ظهرا میخوابه هر روز یه قسمتی از کارام رو انجام میدم
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
دختر من خواب بودنی نفس هم نمی تونیم بکشیم خوابش خیلی سبکه تازه شبا هم بیشتر از پنج ساعت نمی خوابه یه دوساعتی بازی میکنه دوباره میخوابه کیانا جان به نظر من به عکس های قشنگ رای میدن با کاربری کار ندارن اخه من تو نی نی سایت اصلا دوست ندارم اکثر اوقات خواننده خاموشم مگر اینکه تجربه داشته باشم اما تا حالا 3 بار برنده شدم خیلی خوشحالم که لایقم دونستن و بهم رای دادن
کیانا
0
خانم تهرانی خوب بعضیا از هیچ جای خونشون نیست که اینجا عکس نذاشته باشن معلومه تا عکس دیده بشه میفمیم مال فلان کاربره
---------------------------
کیانا عزیز ایرادی نداره. تو عکسهایی هم که ارسال شده بچه های کاربران هستند و برای همه قابل شناسایی است . نمی خواهیم خیلی محدودیت ایجاد کنیم. این مسابقه به حالت آزمایشی اجرا شده تا ببینیم کیفیتش در چه سطحی خواهد بود.
شاید باید در طرح موضوع مسابقات بعدی تغییراتی بوجود بیاریم
وااای بچه ها تا کی وقت هس بذای فرستادن عکس؟ من منتظرم طفلی مامانم بیاد کمکم برای خونه تکونی...این نیم وجبی اصلا نمیذاره کارامو بکنم...
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
roya 95 پست ها : 5724 عضویت:1395/8/7 1395/12/9 - 12:33 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستقطع دسترسی کاربرلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانم تهرانی من بلد نیستم عکس بفرستم باایمیل _______________________________________ لینک عکس رو برای نی نی یار خود من به شکل پیام خصوصی ارسال کنید
2810