2777
2789
عنوان

مسابقه عکس اسفند ماه با موضوع داغ این روزها:

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 138 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر میکنم اگر عکس ها به صورت کوچک همگی تو یک صفحه نمایش داده بشه و کاربران با کلیک کردن روی عکس دلبخواهشون بتوند اندازه اصلیش و جزییاتش رو ببیند شرایط برای همه یکسان بشه . بنابر این احتیاجی نیست که به صفحات بعدی برای دیدن عکس ها برن
سلام خانوم تهرانی موضوعش خیلی سخته. ما چجوری سوژه پیدا کنیم؟
😍قلبم پر از عشقه توئه معجزه اینه💑آغوش تو آروم ترین جای زمینه💓مثل قدیما با نگات دلم می لرزه💏هنوزم این چشما به یه دنیا می ارزه💗
سلام عالیههههه فقط جایزشو رو تختی دو نفره کنین خب ماها به دردمون نمیخوره یه نفره من سوال نیلؤفریو دارم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
به نظر من تا قبل از این مسابقه قبلی که میشد پست راحت بذاریم شرایط مسابقه خیلی خوبه بود ، کاربرا حق تبلیغ نداشتن فقط توی امضا ... این همه مسابقه برگذار شد اینقد جنجال به پا نشد تا سر این مسابقه لوازم آرایشی کاش حداقل حق امضا محفوظ بود
دقیقا منم باهات موافقم نیلوفری جو‌مسابقه قبلی افتضاح بود خیلی خیلی اذیت کردن بذای رأی جمع کردن،این مسابقه هم پر از حاشیه میشه چون عکسا همه یه جای مشخص نیستن و هر صفحه ای بذارنشون کاربرا راحت لینکشو میذارن و تبلیغ میکنن،بنظر من سری های قبل برنده ها بر اساس تبلیغ برنده میشدن نه معروفیتشون الان من کجام معروفه ولی تبلیغاتم تو امضام بود و همه جا چرخیدمو برنده شدم بارها لطفا روال مسابقه رو مثل سریهای قبلی کنید
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
2810