2777
2789
عنوان

امروز خیلی ذوق کردم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این دیگه چه جور شوهری بوده،وظیفشه دوستش داشته باشه،هرچی هم ک باشه بچشه مگه میشه دوسش نداشته با ...

پسرم الان خوابیده.نمیدونم چرا اینجوریه شوهرم همیشه سربچه دار شدن دعوا داشتیم خیلی اذیت شدم از کاراش که الان با این توجهش اینجوری خوشحالم

پسرم الان خوابیده.نمیدونم چرا اینجوریه شوهرم همیشه سربچه دار شدن دعوا داشتیم خیلی اذیت شدم از کاراش ...

درکت میکنم عزیزم ولی تو سعی کن خودشیرنی های بچتو زیاد تر کنی که علاقه چند برابر بشه،مثلا وقتی سرکاره شماره بگیز بده دست بچه ات، اگه میتونه حرف بزنه باهاش حزف بزنه یا صداشو بشنوه اینا خیلی تاثیر داره،روزبه روزم بهتر میشه

با من خوبه با پسرم اره خیلی بی محبت بوده تاحالا

به نظر من طبیعیه تو این سن مثل شوهر من دوتا بچه ها تا این موقع ها نمیتونست خیلی ارتباط برقرار کنه بعد راه افتادن و شیطنتای بچه رو که میبینن محبتشون زیاد میشه ولی مادرا اینجوری نیستن از همون موقع که میفهمن باردارن عاشق بچشون میشن شوهر منم سر دومی که ناخواسته بود اینجوری کرد دخترم که کم کم شیرین زبونیاش شروع شد بهش دلبسته شده الان که ۵ سالشه میگه بابا شوهر منه واسه خودت شوهر پیدا کن هر چی بگه سریع واسش میخره دیگه واقعا هووی شده برام😄😍

عضو گروه 
مگه چه کارایی می‌کنه که فهمیدی دوسش نداره؟

اصلا بهش توجه نمیکنه تا حالا چندبارسرش داد زده حتی ی شب که کوچیکتربود گریه میکرد کلی سرش داد زد بهش فحش میداد هیچ وقت بغلش نمیکرد جایی میرفتیم جدیدا بهترشده

2810