2777
2789
سلام خانمهای شاغل عزیز
نیستید
کم پیدایید
حتما مشغول کار هستید و سرتون شلوغ
گفتم بیام خدمتتون
هم عرض ادب
هم عرض خسته نباشید
هم اعیاد شعبانیه را تبریک عرض کنم
امیدوارم همه حاجت روا شوید
ما را هم دعا کنید

نادیا جان شما نیستی
کجایی دختر خوب
نکنه شاغل شدی
می خوای شیرینی ندی
ای بابا.
دلم براتون تنگ شده

تشریف بیاورید یه گپی
یه حالی
یه احوالی
مامان شاغلها
نی نی تون چطوره
خوبه سلامته
خودتون خوب هستید
الهی همیشه سلامت باشید
و سر حال و سر زنده

هفته پیش درگیری ذهنی زیادی تو محل کار برایم پیش آمد
ولی خدا را شکر رفع و رجوع شد
یکی از دوستان می گفت
کار آدم را می سازد
راست می گفت
من که حسابی خود ساخته شدم

خدا این رییسهای بی رحم و ناعادل و نا متعادل
را از ما نگیره
بالاخره اینها اگر اینطوری نباشند
که نمی تونیم
بهشون بگیم رییس
خدا کنه این رییس ها بیشتر از ریاست به مدیریت بپردازند
و بیشتر از امور خاله زنکی به مردانگی و جوانمردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
میناز من حقوقم رو خورد خورد تو خونه خرج نمیکنم. پارسال کل وسایل خونه رو عوض کردم فاکتورهاش هم بنام خودم گرفتم . انگار یه بار دیگه جهاز خریدم.ههههههه لباس شویی -ظرفشویی -ساید- سرویس خواب بچه ها -تی وی با میزش- مبل-لپ تاپ- طلا- ماشین صفر واسه خودم -سرویس خواب خودمون و فرش مونده که اگر خدا بخواد واسه امسال گذاشتم.
سلام نادیا جونمن تقریبا پارسال مصاحبه دادم عزیزم یه بار گزینش یه بار ح ر ا س ت باز یه بار دیگه هم تو ح راس ت خود اون شهر گزینش که یه سری فرم اینا پر می کنی بعدشم یه خانم میاد پرسش و پاسخ رساله عملی امام خمینی رو از اول تا آخر بخونی همشو می پرسه یه کتاب کوچوله لازم نیست همه رو از بر کنی یه دور از روش بخونی به سوالات می تونی جواب بدی ناز اما تو ح را س ت ازت سولات س یا سی و اعتقادی می پرسن امیدوارم که کمک کرده باشم بهت عزیزم البته یه صفحه هم قرآن باید بخونی
میناز جون منم مثل خودتم همه پولمو تو خونه خرج می کنم اصلا حساب جدا یا پول قائمکی ندارم و هزار البته به طرف مقابلت بستگی داره نازم ولی منم احساس می کنم هر خانم باید برای خودش یه مقدار پول برای روز مبادا داشته باشه که من به شخصه متاسفانه ندارم و بعضی اوقات این قضیه خیلی ناراحتم می کنه
سلام . خوبید؟
همگی خسته نباشید .من تازه ثبت نام کردم یه سوال دارم بچه ها.شما که کثل من میاین سر کار به همه کارای خونتون میرسید؟
روشای من , روشنی بخش زندگیم
16 آذرماه ساعت 12.30 دقیقه ظهر اومد تو بغلم..
راستش من جدیدا خیلی حالم بده یهم یه روز خونم خیلی کثیف میشه.. در این جور مواقع از خودم بدم میاد
شماها چیکار میکنید که هم به کارتون میرسید هم به خونه و هم به خودتون
؟
روشای من , روشنی بخش زندگیم
16 آذرماه ساعت 12.30 دقیقه ظهر اومد تو بغلم..