2777
2789
یه چیز دیگه خواهر من خانه دار بچه شو صبح من می برم مهد ساعت 2:30 هم می رم دنبالش پس خانمهای خانه دارم هم بچه هاشونو مهد می زارن عزیزان البته مهد دخترم پر از این بچه ها ست با مامانهای خانه دار پس چه فرقی هست بین من و اون خانمها ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان دوگل عزیز لطفا اینطور قضاوت نکن.من کار فوق العاده خوبی داشتم تا سه ماه هم با استعفام موافقت نکردند.حقوقم هم خیلی عالی بود.کاملا هم مرتبط اما من به خاطر پسرم کارم را فعلا رها کردم و پارت تایم کار میکنم.
مثل اینکه نطرات را اونطور که دوست دارید میخونید
آزاده مامان آیسان
تو خاطرم نیست که در نوشته هام شما را خطاب قرار داده باشم
من برای دل خودم مینویسم
البته یه عزیزی بود که هر چه می خواست بارمان می کرد
و ما جوابش را دادیم
و ایشان زحمت کشید تمام
نوشته هایش را پاک کرد
شما
کلا یه دفعه آمدی و هرچی خواستی گفتی
صنم جان بهترین کار اینه که در محل کارت پیشرفت کنی
مثلا دوره های ضمن خدمت

من چند سال قبل به چنین حسی رسیدم و شروع کردم همزمان با کار فوق لیسانس خوندن
خیلی هم خوب شد برام. البته سخت بود که طبیعیه

زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
سالومه جان منم گفتم:اینم به تجربه میگم خونه دار بودن خیلی هم با عزت تر از سر کار رفتن بوده برای من.انگار شوهرم قدرما الان بیشتر میدونه
نگفتم همه یه جورند.من اینطوری خیلی بیشتر میتونم به همسرم در شرکتش کمک کنم و اون این براش خیلی مهمه.من تو خونه هستم اما کارها را انجام میدم و هفته ای هم دوروز حضوری پیگیری میکنم.
اما متاسفم که جو این تاپیک اینطور شده و همه میخواند حال همدیگرا بگیرند.شخصا نظر و تجربم را گفتم.البته من از قبل از ازدواجم هم همیشه میگفنم بچه دار بشم سرکار نمبرم.و الان خوشحالم که هدفم تحقق پیدا کرد.
اینو بدونید میشه با مهربونی و بدون طعنه و ....کامنت گذاشت
نه آزاده جان قصد طعنه نبود اما من خودم تعجب می کنم اگر زنی وقتی خانه داره عزتش پیش شوهرش بیشتر باشه چون عزت چیزیه که زن در هر حال شایسته اش هست چه شاغل باشه چه خانه دار و اینم چیزیه که همسرش باید بدونه.
مطلب زیر رو بطور کلی میگم منظورم شما نیستید اصلا اومده بودم این تاپیک که اینو پست کنم:

من فکر می کنم یه مشکل اینه که خیلی از مردهای ایرانی شاید نحوه تعامل رو با زن شاغل بلد نیستند و ارج نهادن به اون. و شاید در اعماق ذهنشون زن ایده آل یعنی زن خانه دار و اگر غیر از اون باشه حتی اگر در ظاهر مخالف نباشن با رفتار هاشون یه واکنش زیر پوستی رو به زن القا می کنند. شاید یه دلیل این حس نا مطلوب برخی زنان وقتی دارند در یه شغلی تلاش می کنند این باشه. باید قبول کنیم تو کشور ما اشتغال زنان در حارج از خانه بطور عام پدیده هنوز جدیدیه.

من فکر می کنم در خانواده تلقی مرد خونه از اشتغال زن خیلی مهم و تاثیر گذاره
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
سلام
ستایش جون اگر پست هامو پاک کردم چون احساس کردم نیازی نیست که بخوایم هی باهم بحث کنیم شما اونطوری دوست دارید زندگی کنید ما هم اینطوری من دوست داشتم بعد از بچه دار شدن خانه دار بشم که شدم دیگه نیازی به این همه بحث نیست چون من تو یکی از پست هام نوشته بودم اینجا تبادل نظر و یکی از دوستان گفتن فقط شاغل ها باید بیان و پست بزارن نه شما که دیگه شاغل نیستی من هم همه پست هامو پاک کردم من ترسی از کسی ندارم که بخوام فرار کنم دیدم شما اینطوری خوشحالید و یکی از دوستای دیگمون برای خودش دست میزد که تونست منو سر جام بنشونه منم گفتم بزار اینطوری شما خوشحال تر باشید
آزاده جون باهات موافقم منم دقیقا شرایطم مثل شما بود و بخاطر پسرم اومدم بیرون منم اینطوری خیلی راضی تر و احساس میکنم شوهرم خیلی بیشتر بهم میرسه و دوستم داره همه چیز مرتب تر و من بیشتر براش ناز میکنم
همیشه هر کسی اونی که نداره رو یه جوری تو ذهنش تنظیم میکنه که خیلی بهش فشار نیاد. واضح و مبرهن است که زن خانه دار بهتر میتونه بچه داری کنه و وقت داره راحت تر به خودش برسه وشاید هم اگر باهوش باشه بتونه از وقتش خیلی استفاده های خوبی ببره و حتما هم زن بسته ای نباشه و زن ششاغل هم بهتر میتونه از جامعه با خبر بشه و خوب تو پیری مخصوصا برا خودش در امدی داره خلاصه که کسیه برا خودش شان بیشتری تو جامعه داره و شخصیت خوب به مراتب محکم تری پیدا میکنه ولی خدایی هر کدوم یه حسنی داره یه عیبی هیچ کدوم برا هیچ کدوم ارجح نیست خیلی احمقانه است که هر کدوم بخواد گروه روبرو رو زیر سوال ببره . من همه عمرم بعد از دیپلم خدائیی عین ...کار کردم و اینقدر که وقت نداشتم بچه دار بشم .گاهی راضی ام گاهی نه ولی خوب هر کسی یه زندگی داره اصلا مگه میشه کسی راه و روش زندگیشو به کسی دیکته و بگه این مدلی خوبه .اینا به نوع شخصیت و روش و حتی به سابقه خانوادگی برمیگرده .اخه این چه بحثیه راه انداختید ! اصلا من برا چی دارم نظر میدم . من رفتم :))))))))))))))
سالومه جون منم در جواب دوستی بود که گفته بود ماهایی که کار میکنیم عزت بیشتری داریم.چهارچوب شخصیت انسانها با کارکردن فرقی نخواهد کرد ممکنه دچار یک تنشهایی بشه ولی نه تا این حد.
من در شرایطی کار کردم،فوق گرفتم و بچه داری کردم که آه از نهاد همه دوروبری هام بلند شده بود.و واقعا مدیرم باهام همکاری کرد.
الان هم خانه دار نیستم اما همه دوستان بدونند اینکه بخوایم همدیگه را بکوبیم درست نیست .شخصیت انسانها به کارکردن بیرون از خونه نیست.از ماهایی که تحصیل کرده هستیم بیشتر از اینها انتظار میره.
مهم اینه که ادمها متفاوتند.من ممکنه الان نصف زمانی که کامل میرفتم سر کار حقوق بگیرم و معمولا هم همسرم حقوق منا بعد از بقیه کارمندا میده،اما رضایتم از زندگی دوچندان شده.تازه دارم میفهمم زن بودن میتونه چقدر لطیف باشه و چقدر زیبا.شاید من توانایی اینا نداشتم که درکنار یک کار صنعتی و بلند مدت(7تا4)همه این مسایل را مدیریت کنم.اما الان با 2روز کار بیرون وروزی تقریبا سه الی چهارساعت کارهای دفتری که درخونه انجام میدم لذت بیشتری میبرم.
اینا یدونیم که درسته محیط مجازیه اما ماها همجنس هستیم.با این تفکرات و این لحن نه خانه دارها و نه شاغلین مادران خوبی نخواهد بود.
2810