2777
2789
سلام صبح بخیر مامانی ستایش
من 2تا بچه دارم یعنی از اول نظرمون برای یه دونه نبود شوهرم میگفت 3 یا 4 بچه ولی من با 2تا اختتامیه رو اعلام کردم نمیشه گفت سخت نیست ولی خوبه خیلی خوبه یه جوری خونواده قشنگتره نمیدونم نظر منه . پسرم خیلی پز میده که یه خواهر داره مخصوصا به دوستاش که تک فرزندن ولی حتما باید کمک داشته باشی من از خانواده ام دورم و این خیلی منو اذیت می کنه اگه نزدیکم بودن حتما خیلی بهتر بود ومن پرستار گرفتم که هم تو کار خونه کمکم کنه هم دخملی رو نگه داره پسرم هم که مدرسه ای و مدرسه اش تا ساعت 3 است تا با سرویس بیاد میشه 3:20

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه خانمای گل شاغل.
من همه صفحه ها رو خوندم و بسی لذت بردم از این طرز فکر های زیباتون.بچه ها من هم یه پسر 2 سال و نیمه دارم. از مهر ماه می خوام بذارمش مهد. الان هم پیش مامانم هست .
من تا ساعت 4 سر کار هستم . اما مدت هاست هیچ چیز جدیدی نخوندم و یاد نگرفتم. اصلا نمی دونم چی بخونم. به خاطر ساعت کاریم بعد از خونه رفتن دیگه هیچ فعالیت خاصی که مربرط به خودم باشه ندارم و کلا در خدمت خانوادم. اما از صبح تا عصر بالاخره وقت آزادی پیدا می کنم که توی اداره چیزی بخونم و یاد بگیرم. ولی واقعا هیچ ایده ای ندارم. دوست دارم یه آموزش آنلاین رو شروع کنم ولی نمی ئدونم چی . خیلی دوست دارم کمکم کنین. دوست دارم یه راه جدید رو شروع کنم و توش پیشرفت کنم. من خودم کامپیوتر خوندم ولی واقعا علاقه ای بهش ندارم . دوست دارم توی یه زمینه دیگه شروع کنم ولی نمی دونم چی!!! احساس فسیل بودن می کنم از اینکه مدت هاست هیچ چیز جدید یاد نگرفتم. احساس می کنم مغزم تنبل شده . من که یه روز خدای حافظه بودم حالا همه چیزو یادم می ره. دوست دارم یه کار جدید شروع کنم تا ذهنم دوباره فعال شه. تو رو خداکمکم کنین.مرسی....بوسسسسسس
سلام به همه دوستان هم شاغلا هم خونه دارا
این بحث جالیه.به نظرم خونه دارها زیاد شاغلها را قبول ندارند شاغلها خونه دارها را
من 11سال سابقه کار در خودرو سازی دارم.فوق لیسانس اجرایی هستم .مهندس صنایع.ماهیت کارم هم طوری بود که زیاد ماموریت میرفتم و خیلی هم دوست داشتم کارما.اما به خاطر پسرم نرفتم.راستشا بخوای دلم برای دوستام تنگ میشه.دلم برای ماموریت رفتن و گزارش دادن و جلسه ها و پاداشها تنگ میشه.اما هرگز حاضر نیستم که برگردم تا زمانیکه پسرم بهم نیاز داره.دوستی بهم گفت وقتی مادر شدی نباید به این فکر کنی که پس خودم چی؟چون مادر بودن یعنی اولویتت فرزند هستش.
راستش نمیتونستم قبول کنم خونه دار بشم واسهئ همین یک کار پارت تایم دارم که دو روز در هفته روزی 5ساعت تقریبا میرم.اما اینا بدونید خونه دار بودن این نگرش شما نیست.یک خانم خونه دار خیلی بهتر میتونه برای بچش وقت بگزاره و تربیتش کنه.چه چیزی مهم تر از تربیت فرزند؟
مهم اینه خودت از کاری که میکنی رضایت داشته باشی.اینم به تجربه میگم خونه دار بودن خیلی هم با عزت تر از سر کار رفتن بوده برای من.انگار شوهرم قدرما الان بیشتر میدونه.چون اونموقع همیشه خسته و بی حوصله بودم و راستش خونه هم معمولا نامرتب بود.بدشم مگه توی اجتماع بودن فقط همون 1500 نفری بودند که من باهاشون همکار بودم؟
به هر حال موقعیتها،شخصیتها و امکانات زندگی باعث میشه هر کسی یکی از گزینه ها را انتخاب کنه.از ته قلبم آرزو میکنم موفق و شاد باشید.و برای شما شاغلهای عزیز یه دست قشنگ میزنم که اینقدر سرسختانه در رسیدن به اهدافتون با همسراتون همکاری میکنید.و امیدوارم شاد شاد باشید
man ham shaghel boodam ham khaneh dar
shaghelin bekhatere barnamerizi ejbari kheili behtar bekhoneh zendegishon miresanchon az amoozeshhaye mahd baraye bacheha estefadeh mikonan kodakan ejtemai va az nazar tavanaii va danesh elmi jolotar hastan .//hadafmand hastan amar ham begirid farzandane movafaghi tahvil jameeh dadan ,,hamishe ham khonashon tamize //ziad nemikhabaaaaaaaaaaaaaan ////

kash zooodtar doobarh beram sare kaaaaaaaar ..az in khooneh mondaaaaan khaste shodaaaaaaaam////dokhtaram ham mige mikhad bere pishe hamseno salhaye khodesh kardasti dorost koneh oo ammozeshhai ke dost dareh bebineee //khanomi ke dars khondeh heyfe khooneh b emooonehh be khodaaaa /
khoone mondan yani khabe bishtar //ghaza pokhtan oo chagh shodaaan va hamash tamiz kardaaaaaan akhar ham hichi rooz az no roozi az no/nahayatesh ham barnameh biroono mehmooni jooor kardaaaan ke na be darde ayandeh mikhoreh na haaaal
سلام به همه مامانای گل .
من شاغل بودن رو خیلی دوست دارم . از روزی که تحصیلاتم تمام شد رفتم سر کار . از اینکه بخوام دستم رو جلوی شوهرم برای پول دراز کنم نفرت دارم . دوست دارم همیشه دستم توی جیب خودم باشه . اگر همسرم بهم پول داد قبول می کنم اگر نداد امکان نداره ازش طلب پول کنم . البته همه خرج خونه گردن خودشه . خرید لباس و مایحتاج من هم با اونه ولی خرده ریزایی که خودم نیاز دارم رو با حقوق خودم میخرم . الان حدود حدود هفته 30 بارداری هستم دلم میخواد ا گه یه روزی تو خیابون یه چیزی خواستم واسه بچم بخرم شوهرم نخرید با افتخار از جیب خودم خرج کنم
در کل از اون اول آدم مغروری بودم اصلا دوست ندارم منت کسی رو بکشم یا زیر دین کسی باشم
کارم مدیریت فروش هست و خیلی شغلم رو دوست دارم تصمیم گرفتم از اول خرداد برم مرخصی زایمان . وزنم سنگین شده و رفت و آمد برام سخته .
میخوام زایمان طبیعی داشته باشم برام دعا کنید
ممنون
ستاره جون من هم در مدت بارداری تا روز قبل از سزارینم رفتم سرکار ... هیچکی باور نمی کرد فردا می خوام برم زایمان کنم . همکارام می گفتن آخر تورو با آمبولانس بچه ازت آویزون می برن بیمارستان . یادش بخیر الان پسرم 2 سالشه
صنم جون حق داری آدم یه مدت از حافظه اش کار نکشه ضعیف میشه منم حافظه خیلی خوبی داشتم اما متاسفانه الان خودم کم شدن قدرش رو حس میکنم من یه ماه مونده به آزمون دکترا شروع کردم به خوندن متاسفانه وقت کم بود و حافظه منم یاریم نکرد و خوب امتحان ندادم اما از اون موقع دارم کم کم میخونم ایشالا برای سال بعد اگه ازش استفاده کنی دوباره راه می افته اگه زبان دوست داری زبان بخون چون واقعا به درد میخوره اگه نه برو دنبال یه هنر من خودم شیرینی پزی دوست دارم اما متاسفانه کلاسهای نزدیکم صبحه که نمی تونم برم چون سرکارم تو هم ببین چی دوست داری دنبالش برو یادگرفتن یه چیز جدید حس خوبی به آدم میده حس استفاده مفید کردن از لحظات زندگی
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
من اساسا با این جمله که وقتی بچه داری میشی باید به خودت فکر نکنی مشکل دارم.
صرفا این که آدم فرصتهای پیشرفتش رو از دست بده اون رو تبدیل به یک مادر نمونه نمیکنه!

عمر دو بایست در این روزگار
لیلا جون اگر قرار باشه به خودت فکر نکنی که نمیتونی مادر خوبی برای بچت باشی.اول باید خودتو دوست داشته باشی تا بتونی دیگرون از جمله بچتا دوست داشته باشی.
فرصتهای پیشرفت برای ادمهای توانا باز هم بدست میاد اما من یکی خیلی دلم میگیره که هشت ماه از بهترین روزهای پسرم را در کنارش نبودم.چون اون روزها ذیگه برنمیگرده
مامان ستایش من نظرم رو گفتم ودرجوابم یه عالمه توهین به خانمهای خونه دار از طرف شما دریافت کردم
از کسی که اینقدر از خودش تهریف میکنه و خودش رو اجتماعی میدونه بعیده!!!!!!!!!!!!!!!!
بنده فوق لیسانس از یکی از سختترین رشته های دنیا(ریاضی)دارم وبرای تمام مردای ایرانی متاسفم که خانمهاشون باید دقدقه پس اندازو اتیه وپیری و.... رو داشته باشن
همین!
سلام عزیزان نمی دونم چه اصراری برای اینکه خانمها خانه دار به ما ها بقبولانند که بچه های ما کمبود دارن چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باشه بچه ها ی شما همه انشتین می شن ول کنین دیگه
آزاده جان برای همه متاسفی آخه یه فاکتوری چیزی همه همه که اینجوری نیستند
2810