2777
2789
سلام مامانای شاغل . منم شاغلم و یه پسر 13 ماهه دارم و راستش به حقوقم هم نیاز داریم البته محیط کار و همکارام هم خوبند. این چند روز که به این تاپیک اومدم کلی انرژی گرفتم و به این نتیجه رسیدم که دارم کار درستی میکنم .
اما.......... امروز صبح موقع بیرون اومدن پسرم گریه کرد و جیگرم آتیش گرفت . بیاید بهم انرژی بدید بهتون نیاز دارم
خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers
واقعا متاسفم که بعضی ها فکر می کنن کارشون درسته و وقتی که می خوان توجیه کنن نا غافل رفتارهای ناهنجاری از خودشون بروز می دن که نشونه اینه که خوساخته نیستند . مادری که خودش این طوری رفتار می کنه لازم نیست کارمند یا خانه دار باشه . فرزندش شبیه خودش می شه . من شاغلم عاشق کار هستم و ایمان دارم که فرزندم هم یکی از موثر ترین افراد جامعه خواهد شد .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سرور جان نگران نباش بچه ها همیشه موقع رفتن اینطورین ولی سریع ساکت مییشن گل پسری رو کجا میزاری؟
مطمین باش رفاه بیشتر برای بچه هامون هم بهتره حتی اکر بقول بعضــــــــــــــــــی از دوستان اصلا نیاز نداشته باشیم
من دیروز پسرم کلاس اول جشن الفبا داشتن منم دیروز رو مرخصی گرفتم و بعد جشن هم باهم رفتیم بوستان و پارک کلی حال کردیم مارو هیچ حرفی از پا نمی اندازه دنیا هم بیان بگن مادر های بدی هستیم .............................. یه ضرب المثل چینی هست در مورد گربــــــــــــــــــــــــه و گوشـــــــــــــــــت
من توی کل 30 سال زندگی ام هرگز حسرت یک زن خانه دار رو نخوردم . شاید گاهی دوست داشته باشم جای یک زن موفق تحصیلکرده مدیر اجتماع رو داشته باشم یا حسرت یک زن جراح و یا متخصص قلب رو ولی با اینکه خودم الان مدیر هستم اما قسم می خورم اگر یک لحظه فکر کنم که اشتباه کردم . توانایی تجزیه و تحلیل مسایل- توانایی مدیریت مشکلات زندگی - روشنفکری - قدرت فکر و استقلال و حتی قدرت خرید مناسب و... اینا از توی خونه نشستن و فارسی وان نگاه کردن بدست نمی یاد . من اگر با پسرم 5 ساعت بجز موارد خواب هستم واقعا مفید هستیم برای هم . من به پسرم یاد دادم که برای رشد مناسب اون لازم نیست من از رشد کردن باز بمونم . هر خانم شاغلی تا وقتی فرزندش از آب و گل در بیاد دچار مشکلات خاص خودش هست . خود من هیچ کسی رو تهران ندارم و اگر یه روز پسرم تب داشته باشه شاید خیلی گرفتار بشم اما می فهمم که اگر توی خونه هم باشم بچه ام مریض می شه و بازم دردسرای خودش رو داره . مهم اینه که بتونی مشکلات رو پشت سر بگذاری و بعد که به گذشته ات نگاه کنی از خودت راضی باشی . شاغل بودن فقط پول نیست شاغل بودن خیلی مسایل پنهان داره که باید تجربه اش کرده باشی که بفهمی چقدر مفیده
سلام بچه ها مرسی از همتون منم هروقت میام اینجا کلی انرژی میگیرم وقتی می بینم کلی خانم دیگه مثل خودم هستن که هم عاشق همسر و بچه شون هستن و هم عاشق کار
خوشحالم که دیگه توقع ما از خودمون فقط آشپزی و بچه داری و خونه تمیز و لاک زدن و آرایش کردن تنها نیست بلکه چیزهای دیگه ای هم هست
به نظرم ما از مردها هم قوی تریم شوهر من میرسه خونه لباسشو که عوض میکنه میره رو تخت بخوابه اما من تو آشپزخونه ام یا اینکه با دخترم میرم پارک و خریدو ... مثل بقیه خانومها که گفتن منتم 5شنبه که تعطیلم بازم از 6-7 صبح بیدارم و از روزم نهایت استفاده رو میبرم
آفرین برخودمون خانومهای زرنگ و مسئولیت پذیر
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
فرفری جان منم شرایط شما رو دارم منم تو یه ارگان دولتی سمت دارم ولی باور کن وقتی تو جلسات حاضرم حرف میزنم و تحلیل میکنم خدا شاهده نگاه تحسین برانگیز شون رو میبینم که چقدر براشون عجیبه یه زن اینقدر اگاه باشه منم خیلی سختی کشیدم ولی الان پسرم مدرسه ای شد وحتی با کمال شجاعت برای بار دوم باردار شدم بچه دومم الان 20 ماهشه
خوش به حالتون خانومای شاغل زندگیتون چقدر گل و بلبله!...
امام علی(ع) در نامه ای خطاب به مالک اشتر: ای مالک!شباهنگام کسی را در حال گناه دیدی صبح به آن چشم نگاهش نکن، شاید سحرگاه توبه کرده باشد و تو ندانی!
سلام به همگی

حرفای قشنگتون رو من تاثیر مثبت میزاره خیلی نیاز داشتم به این حرفها قبلا تاپیکهایی با عنوانهای مختلف زده بودم که بلکه یکی پیدا شه به من امید بده که با بچه کوچیک هم میشه ادم به خواستههاش مثل کار کردن برسه ولی متاسفانه همه میگفتن بچه گناه داره باید مادر بالا سرش باشه ال میشه بل میشه ولی خوشحالم این تاپیکو زدم و دوستایی مثل شما پیدا کردم که همیشه همه چیو با دید مثبت میبینن

من شخصا از خونه دار بودن متنفرم هیچ وقت هم درسمو بخاطر بچم ول نکردم ونمیکنم هیچ وقت هم هیچ جایی نمیگم من خانهدارم همیشه گفتم دانشجوام
الانم خیلی مطمئن شدم بابت سرکار رفتنم ممنونم از همهگی

خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان نگردان
سلام نادیا جون خوشحالم که حالت خوبه
گذشته از همه این حرفا توی زندگی مهم اینه که خودت از خودت راضی باشی منظورم این نیست که از خود راضی باشیم
منظورم اینه که از کاری که میکنیم از روزایی که میگزرونیم از وقتمون که داره مثل باد می گزره اونجوری که قلبن وباطنن دوس داریم نهایت استفاده رو کرده باشیم
اون جوری می تونیم مادر بهتری هم برای بچه مون باشیم
سلام بچه‌ها
به یه مامان سردرگم کمک کنید .

خواهشاً به من پرستار کودک معرفی‌ کنین .

بچّم ۱۳ ماهشه و تا یه ماه دیگه باید برگردم سر کار.

می‌خوام آدم با حوصله و تمیز باشه من مرکز شهر حدودای انقلابم.

اگه مهدکودک خوب هم میشناسین معرفی‌ کنین.

اگه میشناسین به ایمیلم پیام بدین ممنون
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=777159
ببینین ضرر نمی کنین
کفش مارکدار سایز 37.5-38 انگلیس ( سایزش استاندارد هست )
پاخورش خیلی شیکه
لباسای در حد نو و نو
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=784979&PostID=30752364#30752364
خانم ندا ما نگفتیم گل و بلبله اتفاقا کفتیم زحمت می کشیم صبح زود بیدار می شیم ولی راضی هستیم جون مستقلیم به شوهرمون از لحاظ مالی کمک می کنیم اونا هم تو خونه داری به ما بجه هامون رو اول به خدا بعد هم درنبودمون به مهد یا مادر بزرگ یا پرستار می سپریم ولی برای خواب زیاد دیدن فیلم و .......حسرت نمی خوریم
2810