2777
2789
سلام چه موضوع خوبی

من که مامان نیستم ولی چون گفتین خانومای شاغل اومدم

من خیلی خسته میشم سرکار جونم درمیاد ولی تو خونه نشستن هم یه جور دیگه کلافم میکنه

دارامدشم خیلی نیاز دارم انگیزه اصلیم پولشه و گرنه جور دیگه هم میشه سرگرم شد

خوووووووووووووووابم میاد
برای آرامش زمین دعا کنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره نادیا منم نظرم مثل نظر سرور جونه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سارا جون من هم مشکل شما را دارم دلم میخاد درسمو ادامه بدم ولی میترسم دیگه به کارهای خونه نرسم البته من یه بچه دارم ولی یه جورایی شوشو بد عادت شده یعنی عادت کرده وقتی میاد خونه همه جا تمییز باشه وغذا اماده حالا نمیدونم چکار کنم؟؟؟؟؟
البته امسال برای کنکور ثبت نام کردم ولی هنوز مطمئن نیستم که بتونم برم یا نه؟؟؟؟
سرو جون منم همچین فکری دارم
سارا جون یه خانم تو دانشگامونه 3تا بچه کوچیک داره 2تا دبستان میره 1مهد اونم شوهرش نمیزاشت در س بخونه ولی بلاخره قانع شد الانم ترم اخره انقدرم درسش خوبه
خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان نگردان

بازم رویا شما وضعیتت از من خیلی بهتره
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من اگه مخالفت کنم شوشو زمین وزمونو می ریزه به هم

با اینکه دو ساله خیلی از نظر مالی تحت فشاریم بازم قبول نمیکنه

اخه من مادر شوهرم میره سر کار برا همین شو شو محکم واساده جلوم
رویا جون تو میتونی منم با بچه دارم درس میخونم اصلا هم سخت نیست دانشگاه که مثل مدرسه نیست هرروز درس بخونی من که شب امتحانیم تازه میتونی واحد کم برداری
مامان جون منم دارم دچار افسردگی میشم بخدا
خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان نگردان
2810