2777
2789
سارا جون چطور پدرشوهرت با اینکه قدیمی تره میزاره ولی شوشوت نه!!!!!!!!!!!!!1عجب حکایتی شده باهاش منطقی صحبت کن بگو اصلا میرم پیش مامانت کار میکنم الکی
خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان نگردان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم چون حوصلم سر میره میخوام برم سرکار ولی همیشه برام سئوال بود خانمها چرا میرن سرکار البته بجز اونایی که نیاز مالی دارن
نادیا جون سلام

منم با وجود یه بچه 2 ساله از همون اول اومدم سرکار و بچم سال اول پیش مامانم بود و سال دوم پیش مادرشوهرم

به نظر من برو سرکار از دستش نده بعدا حسرتشو می خوری دلتگیهات هفته اوله ...........بوسسسسس
برای شفای امیر پارسا 4ساله ................ صلوات
مامان ماهان واسه پیشرفتت به حرف های دیگران اصلا اهمیت نده. من ساعت کاریم تا 5 عصره اما اغلب چون کارم زیاده تا 6 میمونم. هر وقت مادر همسرم مثلا 7 زنگ میزنه میگم تازه اومدم و این حرفا. میگه وااااااای حالا می تونی شام درست کنی؟ حالا چه اصراریه تا این موقع بمونی؟ و از این حرفا
من از این گوش میشنوم از اون گوش ...
سرو جون دقیقا مادر شوهر منم همین طعنه ها رو بهم میزنه بجای اینکه بگه عروس گلم شام بیا خونه ما .........ههههههه...........آرزوی محال

منم همیشه یه گوشم در بوده اون یکی دروازه ..........هههههههههه
برای شفای امیر پارسا 4ساله ................ صلوات
سرو جون من جوابشونو میدم ولی تا یه هفته کز میکنم یه گوشه و حرفهاشونو مرور میکنم من خیلی زود بهم بر میخوره شوشو میگه تو خیلی حساسی با این روحیت اصلا سرکار دووم نمیاری
بستگی داره بین اقوام خودت و شوهرت که زنی که سر کار میره چه حسی داشته باشند من افتخار می کنم که شاغلم همیشه هم فکر می کنم اونایی که الان تو خونه نشستن چیکار می کنن همیشه که نمیشه خونه این و اون رفت همیشه که نمیشه تو گشت و گذار بود یا همش که آدم نمیتونه فیلم ببینه اما یه خانوم شاغل اگه کارش نیمه وقت باشه همه اینها معنی داره
برگ عزیز منم از همین بدم میاد تو خونه باشم ادم تا حوصلش سر میره میره در یخچالو باز میکنه از بیکاری همه فیلمهارو حتی تکرارشون هم میبینم با یه بچه کوچیک هم سخته بیرون رفتن پس باید چیکار کنم؟تنها راهش سرکار رفتنه
خسته شدم از بس کارهای تکراری انجام دادم خسته شدم از بس بچه ترو خشک کردم
2810