2777
2789
نه بابا اون موقع که ازدواج کردیم تازه میرفتم پیش دانشگاهی نذاشت برم گفت خوشم نمیاد بری سر کار منم حوصلم سر میرفت دور خودمو شلوغ کردم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مشکلات زیاد میشه ما که اول و اخرش پول از اونا میگیریم در واقع هیچ وقت مستقل نمیشیم
من میگم برم سرکار همشو پسنداز میکنم ولی واسه خریدو... پول از شوشو میگیرم
خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان نگردان
خوش به حالت نادیا ایییییی دلم غنج میره برا اینکه برم سر کار که نگو
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
شوشوی من گذاشته به عهده خودم واسه همین دودلم ولی کافی بود نمیزاشت از همون فرداش پامو تو یه کفش میکردم برم من خیلی تو این مسائل لجبازم
مامان من بینهایت خوبو مهربونه اما بازم همون 2روزی که بچم پیششه کلی تغیر رفتار داره همش باید به بنده خدا مامانم بگم میشه اینو بگی اینو نگی اینو ندی...تازه مادرم سالها مدیر مهدو روانشناس کودک بوده اما به نظرم زیر 3سال بچه باید یکدست بزرگ بشه.اینجوری نمیشه...دختر خاله من مدیر یکی از مهدهای معروف تهرانه که برای رزروش از شروع بارداری وقت می گیرن.همیشه می گه اگه بچه داشتم زیر 2سال مهد نمی گذاشتمش.من کارمو به خاطر دخترم ول کردم اگرم این 2روز می رم تعهدیه که از قبل دادمو مجبورم انجامش بدم...با همه اینا خودت می دونی ضمنا به نظرم اگه نیاز مالی داری حتما برو
دوست دارم از درسی که خوندم و توانایی هام استفاده کنم و پیشرفت کنم. تو خونه نشستن افسرده م میکنه. از لحاظ مالی استقلال دارم. احساس بیهودگی نمی کنم. روابط اجتماعی م مسلما بیشتر از زمانیه که خونه بشینم و اینم واسه یه پون هست
سارا جون با اینکه دانشجوام وقت باز زیاد دارم واسه همین میخوام برم سرکار تا حوصلم سرنره ولی دلم واسه نی نی هم میسوزه از اونورم میدونم دیگه همچین فرصت خوبی سراغم نمیاد
اخه نادیا جون من بد شانسیم این بود که قبلنا رو حرف شوشو حرف نمیزدم ولی الان که یه کم عاقل شدم مثل .... پشیمونم ولی با وجود سه تا بچه نمیشه کاریش کرد خوش به حالتون باز یه تنوعه
نادیا جان پیشنهاد من اینه که جواب مثبت بدی و بری سرکار یه مدت ، اگه از عهده اش براومدی که ادامه میدی اگه نه که ول میکنی. اینجوری احساس پشیمونی نمی کنی و حس نمی کنی که فرصت پیشرفت رو از دست دادی
2810