2777
2789
عنوان

قرص سفید کننده گلوتاتیون لزل یا آمپول گلوتانکس

| مشاهده متن کامل بحث + 103646 بازدید | 239 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو 3 ماه قشنگ تعقیر کرد جوری ک همه میگفتن چقد سفید شدی همون اول یهو تعقیر کرد قشنگ یک دست خیلی سفید ...

اقا ازاین دوستت بپرس بگو از کی و کجا خرید کرده با توجه ب قیمت بالاقرص یا امپول و زیاد بودن جنس فیک تو بازار ادم جرات نمیکنه از هر جا بخره 

دوست من آمپولشو زد ده تا آمپول خريد عین برف سفید شد هم موهای بدنش هم خیلی کم شد قبلش خیلی سبزه و پر ...

دوستم منتظر جوابتون هستم

جوابتون هم بمن هم به خیلی ها کمک می‌کنه ؛ 

لطفا ازمون دریغ نکن (:

دوست من آمپولشو زد ده تا آمپول خريد عین برف سفید شد هم موهای بدنش هم خیلی کم شد قبلش خیلی سبزه و پر ...

بعد از قطع آمپول وضعیتش چطور بود؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بیشتر ببینید
نمیدونم اونا شو عزیزم فقط میدونم خیلی گرون خريد و از واسطه خرید ماهی یه دونه میزد

امکانش نیست ازشون بپرسید عزیزم ؟

نظر یک تجربه گر خیلی برای شروع و ادامه مهمه ؛ لطفا (:

نه موهاش مشکلیه اصلا سفید نشده البته دوست من 25 سالشه  

عزیزم رنگدانه پوست ک از ملانین تو سلول های ملانوسیت داره تاثیر مستقیم با پوست و مو داره و هر نوع افزایش و گاهش رنگدانه ملانین رو مو هم تاثیر داره نمونه ای ازش مثل بیماری آلبینیسم و ویتیلیگو و .. میشه 

اگه بقیه یه سال‌ از اینور اونور و نی نی سایت تحقیق کردن من به خاطر یکدست کردن بیماریم ۱۴,۱۵ سالِ اندازه یه پزشک عمومی مقاله علمی خوندم و تحقیق کردم 

همزمان با سفیدی صورتم ، موهای سرم تو سن ۵ سالگی سفید شد