2777
2789
عنوان

اونایی ک وسمه زدن ب موهاشون بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 60474 بازدید | 44 پست
مرررررسی خدا خیرت بده. فقط عزیزم اینکه میگن موها از ریشه به مرور سفید میکنه بدتر میکنه راسته یا نه؟ ...

من موهای مامانم خیلی سفید بود برای همین تجربه برای زیاد تر شدنش ندارم ک کمکت کنم عزیزم 

ولی ضررش از رنگ‌کمتره مامان من خیلی ساله فقط وسمه میزنه چون‌هر ماه ریشه گیری ضررداره  دیگه واقعا

عزیزم اول یه نیم ساعت حنا بزن بزن بشور  بعد دوباره وسمه رو با ماست ترش حتما باید محلی و ترش با ...

عزیزم من ماست محلی گرفتم ولی ترش نیس. چیکار کنم؟ چند ساعت بزارم کنار بخاری کافیه؟ میخوام با وسمه خیس کنم. دیروز حنا گذاشتم. امروز میخوام وسمه بزارم. لطفا جواب بده عزیزم 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من ماست محلی گرفتم ولی ترش نیس. چیکار کنم؟ چند ساعت بزارم کنار بخاری کافیه؟ میخوام با وسمه خیس ...

بزار پشت بخاری بمونه بخور ازش ببین ترش شده یا ن چون وسمه ات خدایی نکرده یبز میشه کارت خراب میشه آجی 

اگ شده تا صبح هم بزار پیش بخاری باشه با وسمه خیسش کن بزارش امشب و خیس بخوره پیش بخاری صبح بزنش

بزار پشت بخاری بمونه بخور ازش ببین ترش شده یا ن چون وسمه ات خدایی نکرده یبز میشه کارت خراب میشه آجی& ...

عزیزم وسمه رو با آب خیس کردم گذاشتم سرم. یک ساعت دیگ میشورم. ماست رو هم گذاشتم پشت بخاری ترش بشه باز فردا وسمه رو توش خیس کنم دوباره بزارم. سرم. دوبار وسمه بزارم دیگ عیب نداره؟ بعد عزیزم رنگ وسمه تا کی ماندگاری داره؟ 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

عزیزم اگه هنوزم مایلی از وسمه استفاده کنی برای موهای سفیدت این فرمولی که بهت میگم:وسمه وسرکه انگور خانگی طبیعی و نمک دریایی از عطاری بگیر و و وسمه رو با سرکه طبیعی خمیر کن(و نه سرکه صنعتی) یه قاشق مرباخوری نمک طبیعی دریا هم بهش اضافه کن24ساعت تمام بزاریه گوشه بمونه. بعد 24 ساعت خیلی خوب رنگ انداخته و موهای سفیدت رو خیلی خوب میپوشونه و مشکی مشکی میکنه به شرطی که موقع گذاشتن روی مو باید دقت کنی روی تمام موهای سفیدت خوب خوب با وسمه پوشونده بشه چون وسمه برعکس حنا خاصیت چسبندگیش کمه ومثل حنا روی مو نمیچسبه

من غلط بکنم وسمه بزارم رو موهام  تا لب مرگ رفتمو اومدم😐

کسانی که به آسپرین آلرژی دارند نیز از مصرف وسمه خودداری کنند زیرا باعث حمله ی آسم و یا واکنش های آلرژیک خواهند شد.

بزرگترین اعتیاد ما آدمها حرف زدن از مشکلاتمونه بشکنید این عادتو از خوشی ها بگید 
عزیزم وسمه رو با آب خیس کردم گذاشتم سرم. یک ساعت دیگ میشورم. ماست رو هم گذاشتم پشت بخاری ترش بشه باز ...

سلام عزیزم موهات چی شد مشکی شد وسمه گذاشتی و اینکه از ریشه سفید در اومد یا نه

سلام می خواستم بپرسم قبلش لازمه حنا بذارم یا نه 

بله حتما باید قبلش حنا بزاری.وسمه بدون حنا اصلا رنگ نمیگیره. احتیاج به آستری از حنا داره. من دوساله تقریبا موهاموباوسمه رنگ میکنم نکات و قلقاش دستم اومده. شمایه روز قبل یا همون روزش حنا میزاری میشوری(حنا بایدروی مو رنگ بندازه یعنی حدأقل چهارساعت باید بمونه) ، بعدمیزاری خشک بشه موهات، بعد به همین شیوه ای که گفتم وسمه آماده میکنید ومیزارید روی مو(دو الی سه ساعت بمونه) .چون تخمیر وسمه یه روز کامل وقت میبره شما بهتره وسمه تخمیر شده رو از قبل آماده کرده باشید.وسمه وقتی باسرکه تخمیر میشه به رنگ سبز لجنی تیره درمیاد و بالای خمیر قرار میگیره ، شماباید هرسه چهارساعت يه بار بایه قاشق هم بزنی که اون لایه سیاه رنگ قشنگ قاطی بقیه اش بشه. یه نکته دیگه اینگه وسمه به خوبی حنا روی مو نمیشینه پس شما باید نسبت به مقدار موهاتون وسمه بیشتری درست کنین تا بتونه بخوبی موهاتونو بپوشونه. مخصوصا جاهایی که موی سفید داره یه لایه کلفت بزنید و خوب کاور کنید. 

بله حتما باید قبلش حنا بزاری.وسمه بدون حنا اصلا رنگ نمیگیره. احتیاج به آستری از حنا داره. من دوساله ...

ببخشید میگن وسمه موهای سفید رو بیشتر میکنه حقیقت داره ؟ من یه دختر مجردم ، ۲۰ تا تار سفید دارم نمیتونم رنگ کنم از این وسمه هم اینجوری میگن میترسم ، رنگ موهامم خرمایی تیرس

ببخشید میگن وسمه موهای سفید رو بیشتر میکنه حقیقت داره ؟ من یه دختر مجردم ، ۲۰ تا تار سفید دارم نمیتو ...

خب اگه فقط 20 تاس لزومی نداره رنگ کنی گلم. رنگ شیمیایی که اگه استفاده کنی ظلم کردی به خودت. من دوتا خواهر دارم از نوجوونی موهای سفید زیاد داشتن ،مرتب با رنگای شیمیایی رنگ میکردن که موهای سفید شون پیدا نباشه ولی الآن اگه موهاشونو ببینی نزدیک60 درصد تارهای موهاشون از خودریشه سفید درمیان! قبل اینکه از رنگ شیمیایی استفاده کنن درحد 100تا تا موی سفید داشتن ولی الآن تقریبا همه اش سفید شده. واقعا ظلمه.کلا هرچی مرتب موهاتو رنگ کنی و رنگ طبیعیشو دستکاری کنی، رنگدانه هاش زودتر از بین میرن و زودتر سفید میشن. اگه رنگ ، شیمیایی باشه خیلی خیلی زودتر این اتفاق میفته ولی رنگ طبیعی استفاده کنی بازم ممکنه سفید کنه ولی کمتراز شیمیایی. من نشنیدم وسمه موهارو سفید کنه. ولی قبول دارم هررنگی حتی طبیعی اگه زیاد استفاده بشه موهارو سفید میکنه. مثلا توی همین سایت یه سری خانمها از یه معجون برای درمان ریزش موهاشون استفاده میکردن که شامل حنا و سدر و... بودش(باید یه روز درمیون میزدن) بعضیاشون گفته بودن عالیه ریزش موهامونو خیلی کم کرده ولی در عوض خیلی موهای سفید توی سرشون پیدا شده. خب ببین در چنین حالتی یه روز در میون حنا به ریشه موهات بزنی خب معلومه موهات سفید میشه(چون مرتب داری رنگدانه هاشو دستکاری میکنی)ولی هر دوسه ماه یه بار حنا و وسمه استفاده کنی فکر نمی‌کنم باعث سفیدی بشه. درقدیم زنان به دلایل مختلف(مثل تنظیم پریودی، خوشبوشدن عرق،تقویت موها) از حنا خیلی استفاده میکردن وحتی روی سردخترای کم سن وسالشون هم میبستن. بدون اینکه حتی یک تارموی سفید داشته باشن(یعنی به عنوان یه دارو استفاده میکردن)وقتی سنشون بالامیرفت و موهای سفید شون زیاد میشد اون موقع وسمه روهم واردکار میکردن(اول حنا میزدن بعد وسمه) وسمه هم آماده میکنی کمی آبکی باشه که خوب روی مو بشینه اصلا نباید حالت خمیری باشه. 

خب اگه فقط 20 تاس لزومی نداره رنگ کنی گلم. رنگ شیمیایی که اگه استفاده کنی ظلم کردی به خودت. من دوتا ...

مررسی خواهر نازنینم بابت وقت وانرژی که گذاشتین وراهنمایی کردین.براتون از خدا بهترینهارو خواستم 🙆🙏

فقط وسمه چقد باید روی سر بمونه ؟

آخه توی همین تاپیکای در مورد وسمه ی نفر گفته بود بیشتر از نیم ساعت نباید روسر بمونه چون باعث کوری چشم میشه 😑🤔 از نظر شما چقد بمونه خوبه؟

مررسی خواهر نازنینم بابت وقت وانرژی که گذاشتین وراهنمایی کردین.براتون از خدا بهترینهارو خواستم 🙆🙏 ...

والله نمیدونم این حرفارو از کجا میارن! من الآن بیشتردوساله دارم وسمه میزارم هربارم دوساعت و نیم تقریبا رو سرم میمونه، ولی کور نشدم.به نظرم شما که فقط 20تا تارموی سفید دارین لزومی نداره رنگ کنی. من 31 سالمه نزدیک 100 تاتارموی سفید دارم بدبختی 90 درصدشون جلوی سرم، یعنی قشنگ تودیدن. اگه جلوی سر نبودن وتو کل سرم پخش بودن شاید هیچوقت رنگ نمیکردم چه شیمیایی چه طبیعی.