2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید قندت بالاست دختر

اخه من شرینیجات دوست ندارم خیلی کم میاد بخورم همش زنجبیل و اویشن تو هرم غذاییمه چندروزیه خیلی عصبیه پام درد میگیره تیر میکشه کلا بدنم ریخته بهم

دارو چی داد بهتون؟ نگفت برای چیه؟

یادم نیس دو یه تا قرص داد گفت یه هفته استفاده کن نپرسیدم دیگه مال چیه.منم خوردم خوب شد یکم.کلافه شده بودم هر نیم ساعت یه بار باید میرفتم دستشویی.وقتاییم که دستشویی نبودم احساسش داشتم.انگاری که فقط جلو خوودمو میگرفتم

اخه من شرینیجات دوست ندارم خیلی کم میاد بخورم همش زنجبیل و اویشن تو هرم غذاییمه چندروزیه خیلی عصبیه ...

دیابت چند نوعه خیلیا شرینیجات نمیخورن ولی قند عصبی میگیرن

فقط چیزای شیرین نیست مثلا همون قهوه درصد قندش از شیرینی هم بیشتره و آدمای قهوه خور زودتر دیابت میگیرن

اگه کدو داری توخونه توی ماست رنده کن پونه و نمک بزن بخور یا کندور تلخ بخور اگه از قندت باشه دوبار در روز اینکار بکنی خوب میشی اگه هیچ کدومش نداری نهار امروز ماهی بخور تا زمانی که خوب نشدی میوه فقط خیار و سیب بخور 

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊
دیابت چند نوعه خیلیا شرینیجات نمیخورن ولی قند عصبی میگیرن فقط چیزای شیرین نیست مثلا همون قهوه درصد ...

خدا خیرت بده عزیزم امتحان میکنم ممنونم از جواب دادنتون😍

اتفاقا دیشب دود کردم با بابدختی چندروز انجام بدم تو نیم ساعت هر دقیقه میرم ولی قطره قطره میاد کم دفع ...

هر چند ساعت یبار دستشوییت میگیره؟

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
بیشتر ببینید
دیابت چند نوعه خیلیا شرینیجات نمیخورن ولی قند عصبی میگیرن فقط چیزای شیرین نیست مثلا همون قهوه درصد ...

حقیقتا تو نت سرچ کردم میگفت کلاهک بادمجان برای قند خوبه اونو میخام بزارم با اب جوش بعد کشک بادمجان بزارم بنظرتون خوبه یاهمون ماهیو بزارم؟