2777
2789
عنوان

مامانای فعال دوقلوهای جیگر بیاین با هم راجب جیگرامون صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4860 بازدید | 1429 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نی نی هاتون مبارک ساینا و مرمر واسه منم دعا کنید هفته 33هستم دکترم گفته هفته 37ولی تو خودم نمیبینم یک ماه دیگه دووم بیارم......توکل بر خدا خیییییلی برای ما دعا کنید
الهی هیچ امیدی رو نا آمید نکن 🤲
سلام مرمر جون. شیر خشک اول به پسرم گیگوز و به دخترم مارک نان میدادم. اما چون جدیداً بالا میاوردن از دیروز بردم دکتر گفت ببلاک ARبده. دارم اونو میدم. توچه مارکی میدی؟ البته شیر خودمم میدم ولی خیلی سخته
راستی من از بیخوابی دارم میمیرم. دیشب الکی کلی گریه کردم. جیگرا هر یک ساعت و نیم شدیداً گرسنن. جیگرای تو چقدر میخوابن؟ واقعاً دست تنها خیلی سخته من و شوهری هر دو داریم مریض میشیم. دعا کنید خدا بهم توان بیشتری بده
وای سایناجون وقتی پستتو خوندم دلم ضعف رفت...مطمئن باش خدا توانشم میده..دوسه,ماه اول یه کم سخته..بعد که خواب شبشون تنظیم بشه نهایت یکی دوباز تا صبح مجبوربشی شیر بدی بهشون
خداجونم به خاطر دوتا فرشته ی کوچولویی که تو وجودم قرار دادی و منو لایق دونستی هزاران مرتبه شکرت..خدای مهربونم سپردمشون به خودت..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین..خیلی التماس دعا دوستان
راستی ساینا تاریخ دقیق تولدشون کی بود? یکماه شده الان درسته برا قد و و زن بردی ببینی چقدر اضافه کردن تپلیها?
خداجونم به خاطر دوتا فرشته ی کوچولویی که تو وجودم قرار دادی و منو لایق دونستی هزاران مرتبه شکرت..خدای مهربونم سپردمشون به خودت..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین..خیلی التماس دعا دوستان