2777
2789
عنوان

سفت شدن و جمع کردن جنین

4948 بازدید | 20 پست

من یه هفته س سرماخوردم و الان سرفه هاش مونده

هفته ۲۵ هستم خیلی خودشو جمع میکنه و هر ساعت دوبار خودشو سفت میکنه

هفته قبل کمتر بود که دکتر و سونو رفتم گفتن طبیعیه

دیگه واقعا میترسم همش برم سونو بدم برا بچمم خطرناکه

حالا خیلی نگرانشم آیا سفت شدنش غیر طبیعیه؟

یکم که ماساژش بدم خوب میشه

برو تست درد بده 

من هفته ۳۴ بودم شکمم خیلی سفت میشد رفتم دکتر گفت اینا درد زایمانه و اورژانسی سزارینم کردن🤦🏻‍♀️

کسی که دوسِت داره نمیتونه بهت دروغ بگه، اون چشمای دهن لقش همه چیزو لو میده!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز بچه در شکم مادر درد بیماری همه چیو میفهمه 

یکم باهاش،حرف بزن لالایی بخون 

شکمت رو گرم ملایم نگه دار عزیز 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
برو تست درد بده  من هفته ۳۴ بودم شکمم خیلی سفت میشد رفتم دکتر گفت اینا درد زایمانه و اورژانسی ...

دردش زیاده؟

مال شمام بچه خودشو سفت میکرد یا رحمت سفت میشد؟

ب من دکتر گف بچه سفت کنه اشکال نداره

نمیدونم چیکار کنم