2777
2789
عنوان

بچه ها شما هم با تغذیه مدرسه بچه هاتون داستان دارید؟!چیا میزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 5878 بازدید | 41 پست

زنگ اول نون تست و شکلات صبحانه 

زنگ دوم کیک و ابمیوه 

زنگ سوم میوه 

چهارم و پنجم هیچی 

هر روزم پول نمیدم فقط چهارشنیه ها هیچی چاشت نمیزارم و ۲۰ تومن میدم 

این مادرایی که هر زوز پول میدن رو درک نمیکنم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پولم بهش میدم ، دیگه فکر کن ۵ تا زنگه.

حالا شاید یه زنگو رفت دستشویی نخاس خوراکی بخوره. بنظرم ازخودش بپرس. بابام باسه من شیروکیک میزاشت اون دوران

دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...

مدرسه پسر منکه بوفه نداره خودشم به قدری ایراد گیره پدرمو دراورده ولی معمولا نون تست با کره بادوم زمینی یا پنیر خامه ای میبره با شیر یه زنگم چوب شور یا یه خوراکی که خودش هوس کنه کیکی چیزی یه زنگم میگه چیزی نمیخورم میخوام بازی کنم

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗
زنگ اول نون تست و شکلات صبحانه  زنگ دوم کیک و ابمیوه  زنگ سوم میوه  چهارم و پنجم ه ...

یکی از همکلاسیهای دخترم هر روز ١٠٠ یا ٢٠٠ تومن پول میاره، میگه مامانش هیچی نمیده بهش هرروز میگه از بوفه بخر.

منم مخالفم با این روند.

من لقمه نون پنیر گردو یا کره عسل.یا کوکو یا الویه میزارم یه زنگ تفریحم سیب یا موز و نارنگی یکی زنگ ...

سلام عه من چقدر دنبال شما بودم ،از فردا میخوام بیام تاپیکتون 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
یکی از همکلاسیهای دخترم هر روز ١٠٠ یا ٢٠٠ تومن پول میاره، میگه مامانش هیچی نمیده بهش هرروز میگه از ب ...

منم مخالفم ،از بیرون چیزی نمیخرم خودم براش میزارم 

فلافل میپزم ، سیبزمینی سرخ کرده ،پوره سیب زمینی ، کتلت گه گاهی از بیرون براش میخرم که دلش پیش خوراکی بچه ها نباشه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

مدرسه بچه هام بوفه ندارد..به نوع میوه و یه ساندویج پنیر گردو یا کوکو و یه بیسکوییت یا کیک چند تا دونه شکلات ..

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

من گاهی فلافل گاهی همبرگر..یا سمبوسه ..میپزم 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
یکی از همکلاسیهای دخترم هر روز ١٠٠ یا ٢٠٠ تومن پول میاره، میگه مامانش هیچی نمیده بهش هرروز میگه از ب ...

چقدر زیاد من همسرم سوپر مارکت داره ولی فقط تغذیه خونگی برای بچهام میذارم با کیک و پاستیل و تنقلات سوپر مارکتی کلا مخالفم