2777
2789

آخه چرک خشک کن نداده گلوش خلطی شده تازه

دکسترو و ستیریزین و استامینوفن داده

من گفتم ضدسرفه موقعی سرفه اش شدید شد بدم ولی دکتر نوشته هر ۸ ساعت...

آخه میگن سرفه نکنی عفونت میمونه داخل رسه اینا خدای نکرده

چیکارکنم؟

راهنماییم کنید.ممنونم

منم سرفه هام خشک بود ، دکتر همین رو داد ولی سنم سی هست . 

سرفه خلط خیلی خیلی بهتر از سرفه خشکه . 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قطعا تشخیص پزشک بهتر از نظر من هست که علم پزشکی ندارم حتما بهش بده چون سرفه بگیره شبا خیلی اذیت میشه چون میگن آنفولانزا  ویروسی هست اول آنتی بیوتیک نمیدن حتما سیتریزن هم بهش بده

ببخشید عزیزم  شربت دکسترومتورفان رو استفاده کردید؟ مفید بود؟ منم دخترم نه ماهشه دو روزه بدون هیچ علائمی سرفه خلط دار میکنه، البته زیاد نیست سرفه هاش. امروز بردم دکتر دکسترومتورفان و جی ماکس نوشت، شب از هر کدوم که بهش دادم شدیدا بالا آورد، نمیدونم از فردا بدم یا نه

ببخشید عزیزم  شربت دکسترومتورفان رو استفاده کردید؟ مفید بود؟ منم دخترم نه ماهشه دو روزه بدون ه ...

سلام عزیزم

آره استفاده کردم ، بد نبود ولی مریضیه دیگه ، دارو معجزه نمیکنه که

از دکترش بپرس عزیزم شاید عق زده از بدمزگی و معده اش تحریک شده بالا آورده