2777
2789
عنوان

نامادری....توی یک جمله...

2467 بازدید | 126 پست

اگ مادر دوم هستین ی جمله برام بنویس...حتی اگ قرار فک کنی بچه کسی بزرگ کنی (ازدواج با پدر اون بچه)

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم نامادری دارم..مامان خودم بعده بیست سال پیداش شده .. خاک پای نامادریم هم با مامان واقعیم عوض نمی کنم . 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

من یه دوست پسر داشتم زیر دست نامادری بزرگ شده بود خیلی پرخاشگرو عقده ای بود بنده خدا درگیر اعتیاد شده بود ترک کرده بود میگفت اذیتم میکنه بابامو میندازه به جونم یه خواهرم از زن باباش داشت میگفت تمام پولارو برمیداره برای دخترش هیچی نمیذاره بابام برام بخره  خلاصه اگه زن بابا هستید مواظب رفتاراتون باشید اینده اون پسر تباه شد منم به خاطره اذیتاش و عقده هاش ولش کردم 

من خودم نامادری دارم..مامان خودم بعده بیست سال پیداش شده .. خاک پای نامادریم هم با مامان واقعیم عوض ...

واقعا؟؟؟چرا چطوری اخلاقش....من قرار نامادری بشم میشه بگی

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس
من یه دوست پسر داشتم زیر دست نامادری بزرگ شده بود خیلی پرخاشگرو عقده ای بود بنده خدا درگیر اعتیاد شد ...

بچه مام پسر🥺ولی من نمیخام هیچ عقده ایی داشته باش نمیخامم لوس بشه 

ایشالله که مادر خوبی میشی اون پسره زن باباش ناراحتی اعصاب داشت شوهرش طلاقش داده بود اومد زن بابای دوست پسرم شده بود میگفت تو بچگی میزدم اسباب بازی نمیذاشت بابام برام بخره 

ایشالله که مادر خوبی میشی اون پسره زن باباش ناراحتی اعصاب داشت شوهرش طلاقش داده بود اومد زن بابای دو ...

الهی بمیرم چقد بعضی آ میتونن سنگ دل باشن 

تو که بچه نداری باید با کسی ازدواج کنی که بچه نداره یا مجرده الان مطلقه هارو مجردا می گیرن برو برای خودت عشق و حال با دوستات به جای اینکه بری بچه مردم بزرگ کنی

حماقته محضه این کارو نکن دیدم پسره به نامادریش می گفته باید از بابام کتک بخوری چون شوهر مادرم کتکش م ...

😔💔این اقا پسر ۳ساله مادرشو ندیده نمیخاد ببینه چون مادرش خیانت کرده بچه شاهد بود 

تو که بچه نداری باید با کسی ازدواج کنی که بچه نداره یا مجرده الان مطلقه هارو مجردا می گیرن برو برای ...

من مطلقم ی پسر ۵ماهه سقط کردم

2810