2777
2789

من سال ۹۸ یسقط تو هفته ۱۸ داشتم بعد اون همه کاری کردم ولی نشد ک نشد

تو این سه سال  دوبار آی یو آی کردم پارسال دوبار آی وی اف کردم ک منفی شدم امسالم یبار پانکچر کردم ۵ تا تخمک بی کیفیت داشتم ک اینم نشد کارم حتی ب انتقالم نرسید

کاش خدا برا ما هم معجزه کنه 

اولش فقط شوهرم مشکل داشت الان خودمم ذخیرم کم شده😢

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من کاملا اتفاقی با وجو پی سی او باخوردن ۴۰ روز ناشتا دمکرده رازیانه اسی بگو ببینم چرا سقط شد تو۱۸ ...

خداروشکر ک باردار شدین

من جنینم مشکل داشت مجبور شدم سقطش کنم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

عزیزه دلم خدای ما خدا ناممکن هاست  این که چیزی نیست ابجی قشنگم نبینم براش غصه بخوریا نبینم  با خدا به این بزرگی به این مهربونی ناامید بشیااا از خداا بخواه باهاش در دل کن حرف بزن حاجتتون بخواه و‌هیج وقت از رحمت خدای بزرگ ناامید نشو‌ لایق باشم برات دعا میکنم شماام منو دعا کن ممنون ❤️

عزیزه دلم خدای ما خدا ناممکن هاست  این که چیزی نیست ابجی قشنگم نبینم براش غصه بخوریا نبینم  ...

ممنونم عزیزم قربون دهنت لطف میکنی

ایشالا هر چی از خدا میخوای بهت بده🙏

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
میشه بیشتر توضییح بدی

من اندومتر داشتم سه سال بچه دار نمیشدم.. دوبار ای یو ای کردم. درحد تخمک اهدایی رفتم ولی امام حسین صدا زدم تو مراسمش گفتم سال دیگ یا بچه بیام پیشت... و رفتم آمپول زدم فردایی اربیعن حضرت ابوالفضل رفت خواب مامانم و بهش یه مشکل گشا داد بود...‌‌وهمون روز تست زدم و مثبت بود 

ممنونم عزیزم قربون دهنت لطف میکنی ایشالا هر چی از خدا میخوای بهت بده🙏

دورت بگردم مهربون ممنونم ان شالله خداام نی نی سلامت و  خوشگل به مامان گلی مثل شما هر چی زودتر بده ابجی جون❤️

من اندومتر داشتم سه سال بچه دار نمیشدم.. دوبار ای یو ای کردم. درحد تخمک اهدایی رفتم ولی امام حسین صد ...

وای چ جالب خداروشکر عزیزم مبارکت باشه🥺کاش برا منم معجزه بشه

برای آی وی اف ب منم گفتن تخمک اهدایی بگیری بهتره ولی دلم میخواد با تخمک خودم باردار بشم هنوز ذخیره دارم 

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏