2777
2789

اول از همه بگم بابام ادم عصبی هست مثلا وقتی میریم فروشگاه انتظار داره سریع خرید کنی نباید معطل کنی و همه کارا تند تند انجام بدی (خودش هم اینجوریه ها مغازه داره تو ۵ مین کل مغازشو تمیز میشوره میزاره کنار) 

و کنار همه این صفت هاش خیلی دختر دوسته ینی تا عصری فقط داشت قربون صدقم میرفت 

من کلاس یازدهم هستم و دارم کنکوری درس میخونم با برنامه 

حالا میریم سراغ بحث اصلی 

نزدیکای ظهر بابام و مامانم رفتن بیرون و منم رفتم دنبال داداشم ک مدرسه بود و اوردمش خونه و خونه رو جارو کشیدم اشپزخونه رو تمیز کردم و ظرفا رو شستم و مامان و بابام اومدن خونه با کلی سبزی! 

تا اینجا ک مشکلی نداشت تا عصری ک من داشتم درس میخوندم به زور منو بردن بیرون وقتی اومدیم منم از برنامه درسی عقب افتاده بودم نشستم خوندن 

همون طور ک گفتم بابام ادم عجولی هس و شروع کرد به گیر دادن ک چرا ظرف تو سینک هس چرا سبزیا پاک نشده هس چرا اینجا مرتب نیس وووو 

و به من گفت بیا کمک مامانت منم گفتم ک درس دارم 

شروع کرد پریدن به من ک مامانتون درست تربیتتون نکرده و فلانو بیسان (بدبخت مامانم ک اومده بود بهم میگفت احترام باباتو نگه دار میخواس ارومم کنه) و همش میگفت رفتی تو خونه شوهر باید فوش بخورم از دستت

منم از عصبانیت بدنم داشت میلرزید 

برای اولین بار حرمتا رو یادم رفت بهش گفتم موقعی ک تو نبودی من همه جارو مرتب کردم و دارم درس میخونم و بهم گفت ک درس بخوره تو سرت و... درس میخونی هیچی نمیشیو فقط خرج میزاری رو دستمو.... 

جالب اینجاس ک تا دیروز میگف شده جونمو میدم ولی تورو (من منظورش بودم) میفرستم دانشگاه 

حالا بنظرتون حق با من بود یا با بابام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا يه دعواي معمولي بوده دليل نميشه متنفر بشي ازش

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

عزیزم مشخصه که باباتون دوستون داره . شما هم همینطور . اخلاقه باباتم که میدونی. ادما کامل نیستن که. ناراحتیت احظه ای هست . هردوتون عصبانی شدن یه چیزی گفتین . دوست داره فقط حساس شدش دیگه.

حق که با تو بود  ولی اگه میگی اینقدر پدر خوبیه خب نگران نباش عصبی‌شده یچیزی گفته درست میشه&nbs ...

ادم به شدت کینه ای هستم هیچوقت یادم نمیره ولی انتظار بابام خیلی زیاده خب تو این دو روز ک مغازش تعطیل کرده همش داره گیر میده انتظار داره تو یک ساعت هم درس بخونم هم کار کنم هم برم بیرون 

خسته شدم دیگه

حق باشما بود ولی به دل نگیر عزیزم .باباها همینطورن .حرف روی زبونشون حرف دلشون نیست و توعصبانیت یه چی ...

نمیتونم تو این دو ساعت مثل فکر خوره داره مغزمو میخوره 

زیاد جدی نگیر آدم تو بحث خیلی چیزا میگه دو هفته دیگه هیچ کدوم اینا یادتون نیست اگه یکم کوتاه بیای

متاسفانه من ادم به شدت کینه ای هستم چیزی یادم نمیره من مطمئنم دیگه هیچوقت دلم باهاش صاف نمیشه 

حالا يه دعواي معمولي بوده دليل نميشه متنفر بشي ازش

اخه اولین بار بود هیچقوت دعوام نشد من خیلی بابامو دوست دارم خار تو پاش بره میمیرم ولی بازم کینه ازش موند تو دلم 

حقی در کار نیست باباتون یکم عصبی شد باید جواب نمزدادی خودش آروم میشد ..بنظرم ازش معذرت خواهی کن

باش حقی در کار نباشه ولی تو این رو روزی ک سرکار نمیره همش داره ایراد میگیره 

بمیرمم معذرت خواهی نمیکنم