2777
2789
عنوان

قالیشویی خوب شرق تهران معرفی کنید

181 بازدید | 14 پست

لطفا تبلیغ نکنیددوستان

فرشام برام مهمه خیلی. برااولین بار دارم میشورم طبق تجربتون یه جایی رومعرفی کنید که تمیز وبدون اسیب به فرشام کارکنن

.ممنونم.

تبلیغ❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قالیشویی مشتاق  شبکه آی فیلم :)

😅👌

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

قالیشویی فرمانیه عالیه خیلی ممنونم امروز فرشهای من رسید به بهترین نحو شستشو شده بود .با اینکه شاغل بودم هم همکاری لازم برای سرویس دهی با من را داشتند .کیفیت شستشو هم واقعا عالی بود با خیال راحت میتونید بهشون اعتماد کنید امیدوارم بقیه کاربران هم راضیت داشته باشن ۲۲۴۶۲۴۰۰

قالیشویی ونک عاااااالی بود .متشکرم دوست عزیز🙏🙏🙏🙏

منم چند تا از قالیشویی هایی که اینجا بود رو تجربه کردم کیفیت قالیشویی ونک از همشون بهتر بود و خوبیش این بود قالیشویی ونک چون کارخونست همه جا شعبه و سرویس داره و خیلی به موقع بردن و آوردن. فرشهای دستبافتم خیلی خوب شستن و لکه برداری کردن واقعا کارشون تمیزه .توی بهمن و اسفند هم تخفیف گذاشتن .فرشهای همسایمو دیروز آوردن اونم خیلی راضی بود و کلی ازم تشکر کرد .شمارش اینه.۲۲۹۰۲۵۴۵ .۷۷۹۰۵۸۶۳

۸۸۶۴۲۲۱۲

با تشکر از سایت نی نی سایت ❤❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

سلام توي تهران قاليشويي هاي زیادی هست من فرشام گل ابریشم بود خیلی استرس داشتم با تحقیقات زیادی که از سایتا واتحادیه کردم دیدم از اندرزگو زیاد تعریف کردن و هم مورد تایید اتحادیه هست  با سلام و صلوات فرشامو بردن  امروز برام اوردن واقعا کارشون عااااااای منم راضیم وتبریک میگم به مجموعه اندرزکو برای داشتن پرسنل خوب ووظیفه شناسشون در ضمن من اول از اتحادیه استعلام گرفتم اینم شمارش 77091702

من قالیشویی ستاره نیاوران رو معرفی میکنم.

چند روز پیش به توصیه یکی از همسایه هام فرشای ماشینی و دستبافت گرون قیمتی رو دادم به قالیشویی نیاوران دیروز برام اوردن خیلی راضیم از کارشون.

چون خیلی مودب بودند و به موقع وبا کیفیت و هزینه خوب کار رو انجام دادند دلم نیومد معرفیشون نکنم.

من قبلا فرشامو همیشه برای شستشو میدادم گل ابریشم کارش بد نبود ولی قیمتاشون خیلی بالاست نیاوران کارش عالی قیمتاشونم نصف گل ابریشم بود.

اینم تلفنش ۰۲۱۷۷۳۵۴۶۹۲ 

انصافا کاره قالیشویی زعفرانیه عالیه فرشام خیییییلی تمیزشده و برق افتاده🙏🙏🙏 ایشاالله که پولم حلا ...

سپاس بی کران بابت راهنماییتون. فرشامو امروز قالیشویی زعفرانیه آورد خیلی خوب شده مرسی که همچین قالیشویی خوبی رو بهم معرفی کردید♥️♥️♥️

قالی شویی ساوین عالی بود

خیلی خیلی عالی درشستشو وبرخوردبسیارحرفه ای ومشتری مدارتوسط کلیه پرسنل اعم ازتحویل گیرنده ،تحویل دهنده وافراد که تلفنی جوابگو هستند.

شستشوی فرش هابی نظیربود وهمه فکر کردندفرش نو خریداری کردم