2777
2789

یه نیسان میخواستیم بخریم ۲۴۰ میلیون نقد دادیم و اوردیم ماشین ایراد داشت فرداش پس دادیم یارو گفت پول رو خرج کردم و چک یه ماهه داد بهمون ...موعد چک ک رسید هر زنگ زد و ۲ روز ۲روز وقت گرفت الان ۱۰ روز از موعد چک کذشته .امروز شوهرم چک رو برد بانک و تو بانک بهش گفتن این حساب این ماه ۲۰ هزار تومن گردش داشته...😑ینی کشک....

گفتن فردا بیا بذار اجرا و جلبشو بگیر  اگر چیزی ب اسم یارو نباشه چیکار میکنن؟؟؟ینی پولمون رفت؟؟😭😭😭!شوهرم میگه ماشینی که خریدم ب اسم زن بود این یارو نمایشگاه داره اگه اونجا هم ب اسم زنش باشه و خودش هیچی نداشته باشه چی میشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس دادیم ب نمایشگاه اونم ب جا پولمون چک داد

چقدر ساده این پول نقد دادین به جاش چک گرفتین ؟! اینجا چه راهنمایی میخوای عزیزم برو پیش وکیل 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

سلام

کیفری نتیجه نمی گیرید. اما کیفری شکایت کنید فشار بیشتری روش میاد.

شکایت حقوقی چند سال طول می کشه اخرش هم قسطی میشه.

یعنی عقلتون نرسید اون یک ماه ماشین رو بخوابونید پارکینگ و توافقنامه بنویسید؟

چقدر ساده این پول نقد دادین به جاش چک گرفتین ؟! اینجا چه راهنمایی میخوای عزیزم برو پیش وکیل 

😭😭😭وکیل پول میخاد ما کل سرمایه رو دادیم برا اون الان یه قرونم نداریم

اره جدیده فک کنم ازین میترسیم ک ب اسم زنش باشه همه چیزش و خودش چیزی نداشته باشه

ربطی نداره ب اسم کی باشه شما قلنامه دارید چک دارید همون چک بزارید اجرا تا پایان ساعت اداری تمام. حساباش مسدود میشه کسی ام. ک. نمایشگاه داره مطمئنا فوری پاس میکنه تا حساباش خراب نشه

😭😭😭وکیل پول میخاد ما کل سرمایه رو دادیم برا اون الان یه قرونم نداریم

مشاوره پول کمی می‌خواد حالا برین راهنماییتون کنه لااقل بدونید چیکار باید بکنید 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
نمیدونم اسمش اینارو ازین جدیداس  دیگه. دو هفته هم طول کشید تا ثبتش کنه مرتیکه

پس صیاد هست.

همین کاری که گفتم بکنید.

فرم بزنه و درخواست صدور اجرائیه از ثبت بده.

مشکلی بود بگید راهنماییش کنم