من هنوز 20 سالم ندارم چرا باید استرس خواستگار رو بزنم
چرا وقتی تلفنی رد میکنی باز پا میشن میان خونه آدم؟!
تا کی قراره مادر پسره براش دختر انتخاب کنه
مگ تو قراره با دختره زندگی کنی آخه
تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
خخخ اسی منم تو سن شما خوشم نمیومد بشینم و مادربیاد براندازم کنه... نتیجه رد کردنام شد ازدواج با پسر ...
آره واقعا جالب نیس
مبارکت باش عزیزم خوشبت بشی باهاش
ی بار ی خانومی اومد برا خواستگاریم ، ب مادرم گف منم گفتم ن ردش کن ، ۳ بار اومد ، وچون داداشم میدونس ...
دانلود این داداشا