2777
2789

دست یه خانومه یه گوشی بود

یه چیزی مثل تسبیح با مهره های رنگارنگ پشت گوشیش بود کارایی سوکت و داشت

ولی هرچی میگردم نمیدونم اسمش چیه تو اینترنت پیداش نمیکنم

کسی داره عکسشو بفرسته؟ یا سایتی که بفروشتش؟

خیلی خوشگل بود

اویز موبایل

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فهمیدم چیو میگی

اونا چسبیده به قابشه باید دنبال قاب اون مدلی باشی تنها نیست

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

این نبود؟!!

https://idigivision.com/product/قاب-موبایل-شاین-با-آویز-مروارید/

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
وااااای مرسی پیداش کردم  قاب مهره داره مرسییی

خیلی نازن

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
فقط برای ایفون ۷ پلاس داره!! یعنی برای سامشونگ ندارن؟

چرا من برا گوشی خودم دیدم داشت سامسونگ بگردی پیدا میکنی

الان تو اینترنت دیدم ، وا اینکه خیلی زشت و بدریخت است 

عزیزم سلیقه است دیگه متفاوته

ببخش این و میگم

برای من خیلی فرقی نمیکنه و توجه نمیکنم

ولی اگر با همین طرز صحبت ، به یکی دیگه نظرتو بگی ممکنه ناراحت بشه

اگرم از چیزی خوشت نمیاد بگو این سلیقه من نیست یا نمیپسندم یا مطلوبم نیست

اینا که خیلی شیک ترو قشنگ تره 

البته بازم ببخشیدا❤

2810