2777
2789

یکی از آشناهای ما پزشکه بهمون گفته بود همیشه از آب معدنی استفاده کنید 

ما هم همین کار رو میکنیم حدود یک ساله 

امروز تو محل کار یکی از همکارام بهم گفت داخل آب معدنی مواد شیمیایی هست و ضرر داره 

میخواستم بدونم کسی هست مثل ما کلا از آب معدنی استفاده کنه؟؟

به نظرتون راسته؟؟؟

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راست میگه‌املاح زیادی داره

دستگاه تصفیه اب نصب کنید

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

من شوهرم بسته بسته  میگیره میاره الان دوساله اصلا بخاطر پسر اب شیر نخوردیم والا هیچیمونم نشده

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بیشتر ببینید

مصرف مداوم آب معدنی شنیدم ضرر داره .ما دستگاه تصفیه آب نصب کردیم 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خب الا ک اب معدنی گرون شده بعدشم واقعا کی حال دار هر رووووز بخره

ما باکس شیش تایی میخریم 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
من شوهرم بسته بسته  میگیره میاره الان دوساله اصلا بخاطر پسر اب شیر نخوردیم والا هیچیمونم نشده

چون پزشک بهم گفته بود خودم خیالم راحت بود ولی امروز استرس گرفتم

اره خواهرم اینا همیشه اب معدنی استفاده میکنن،دکتره خودش چی همیشه اب معدنی استفاده میکنه؟

اره خودش چندین ساله فقط آب معدنی میخوره