2777
2789
عنوان

پولیپ معده و پولیپ روده لطفا کمک

33717 بازدید | 107 پست

سلام خانم ها خوبین کیا پولیپ داشتن و برداشتن من پولیپ روده و پولیپ معده داشتم و التهاب مری دارم پیش دکتر روشنی تهران شریعتی رفتم برام پولیپ هامو برداشتن ولی هر سری رفتم گفتم شکمم درد میکنه یا معدم همش میگفت برو اندوسکوپی کلونوسکوپی آخر شم یه نایلون دارو میداد که من دیگه دارو نخوردم و شکم درد و معده دردم زیاد شدحالم خیلی بد بود  از درد گریه می‌کنم تا اون حد امروز رفتم پیش دکتر شهریار نیک پور گفتم بهشون درد زیاد دارم گفت بیخیال پولیپ علت شو پولیپ چیزی نیست بهش فکر کنی ول کن فقط غذاهاتو رعایت کن فلفل نخور ترشی نخور غذای چربی نخور فست بود نخور قلیون و سیگار نکش که من اهلش نیستم دراز نکش بعد از غذا بعد الان خیلی میترسم نکنه باز با این درد هام پولیپ دربیارم خدایی نکرده زبونم لال سرطان بشه بمیرم 2تا بچه کوچک دارم اخه پدرم آنقدر خانسار و سیگار کشید سرطان مری گرفت تازه 1سالو نیمه فوت کرده وقتی فوت شد من کنارش بودم دیدم چه عذابی کشید از ذهنم نمیره وسواس ذهنی گرفتم همش استرس دارم نکنه منم زود بمیرم مثل پدرم یا خدایی نکرده بیماری پدرم بگیرم خیلی میترسم تمام زندگیم شده ترس و استرس و فکر و خیال توروخدا اکه کسی مثل منه کمکم کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اخه دکتر روشنی میگفت سرطان میشه باید دراورد

خب مگه در نیاوردی؟

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
چون دردم زیاده میترسم بازم پولیپ دراومده باشه

نه بابا پولیپ ها دیگه برنمیگردن

معمولا اونایی که مشکل معده دارن تا اخر عمر باید باهاش بسازن

فقط نباید غذاهای تیز و تند و چرب بخوری

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
خداخیرت بده همه میگن بهم ولی من خیلی میترسم 

نترس خیالت راحت🤗

اخه دکتر روشنی میگفت سرطان میشه باید دراورد

والا یه تاول هم بزنی بیخیالش بشی ممکنه چیز بدی بشه

نترس بابا

داروهاتو به موقع مصرف کن رژیم غذایی و سبک زندگیتو درست کن ایشالله خیره

اگر تهرانی

دکتر فرامرز درخشان خیلی خوبه من دوبار پیشش بیمارستان کسری کلونسکوپی شدم ، ولی دکتر بی حوصله ای هست زیاد توضیح نمیده، پیش نیک سیرت هم رفتم اونم فقط گفت باید کلونسکوپی بشی هر سال ، 

منم پولیپ روده از نوع بد ( ادنوماتوز) داشتم خرداد برش داشتم

اما دردهام هنوز مونده داغونم یعنی همش حس میکنم دراومده تو همین چند ماه، الانم پیش دکتر اژدرکش تحت نظرم فقط کلی دارو بهم میده، بدجور افسردگی گرفتم

دختر کوچیکم ۲/۵ هست 

چندماه دیگه باید مجدد کلونسکوپی کنم😔

من نتونستم اما تو دیگه بهش فکر نکن❤️