2777
2789
عنوان

به ابجد کردن اسم اعتقاد دارید؟؟ واقعا درسته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11497 بازدید | 96 پست
من بلد نیستم مامانم ولی کامل بلده من ی خاله دارم اصلا با شوهرش سازگاری نداره براش مامانم ابجد کرف د ...

راسته میگن مثلا اسمش رو عوض کنه اگه مریض باشه خوب میشه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
راسته میگن مثلا اسمش رو عوض کنه اگه مریض باشه خوب میشه

بعضی اسما ب بعضی ادما نمیفته میگن بهترع عوض کنه بوده تو فامیلمون اسمش اعظم بوده عوض کردع گذاشته عسل فورا هم شوهر  کرد

کرد هستم یه کرد باغیرت❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اونا درسته کلا حروف ابجد داریم اما اینکه اسم روی آینده اثر گذار باشه ن نداریم

آینده نه حال .....مثلا اون اقوام که اینو گفت من فهمیدم،،، گفت داداش بی دلیل همش مریض میشده هی میبردن دکتر دائم مریض بوده اسمش رو ابجد کردن گفتن بهش نمیوفته ، الان عوض کرده خوب شده ....البته قبلی مذهبی بود این یکی هم مذهبی گذاشته 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
بعضی اسما ب بعضی ادما نمیفته میگن بهترع عوض کنه بوده تو فامیلمون اسمش اعظم بوده عوض کردع گذاشته عسل ...

حتما باید صداش کنن یا شناسنامه ای عوض کنن؟؟

آینده نه حال .....مثلا اون اقوام که اینو گفت من فهمیدم،،، گفت داداش بی دلیل همش مریض میشده هی میبردن ...

میدونم عزیزم

خرافاته

بازم خودت زنگ بزن۰۹۶۴۰ توصیح میدن واست

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.
میدونم عزیزم خرافاته بازم خودت زنگ بزن۰۹۶۴۰ توصیح میدن واست

آره باید بپرسم چون ذهنم رو مشغول کرده ...شایدم گفتم دوستم حوزه علمیه میره از استاد هاشون بپرسه...

اعتقاد دارم و جوابم گرفتم ازش🙌

توضیح میدی؟ چحوری ابجد میکنی؟ بعد اسم عوض کردی؟

آره باید بپرسم چون ذهنم رو مشغول کرده ...شایدم گفتم دوستم حوزه علمیه میره از استاد هاشون بپرسه...

سلام خسته نباشید
این درسته که بعضی به عالمان جفر مراجعه می کنند و ابجد اسمشون رو میگیرن برای اسم بچه آیا اینا درسته و اسلامیه؟مثلا یک نفر رفته بود که خیلی عصبی میشد ابجد اسمش رو گرفتن و گفتن ابجدت به خانوادت نمی خوره نامش محمد بود کرد عمار و ظاهرا خیلی بهتر شد! آیا اینا واقعیه؟

سلام علیکم ووقتتتان به خیر
چنین چیزی درست نیست و با روایات سازگاری ندارد مثلا توصیه شده نام. فرزند پسر را محمد بگذارید
امام صادق علیه السلام می‌فرمایند: «هیچ فرزندی از ما اهل بیت متولد نمی‌شود، الا اینکه نام او را محمد می‌گذاریم، پس از هفت روز اگر بخواهیم نام او را تغییر می‌دهیم و اگر بخواهیم نام او را محمد باقی می‌گذاریم.»
و حالا این شخص گفته نام او با نام دیگری تغییر داده شود .
آنقدر این اسم مورد احترام و علاقه اهل بیت است که تمام فرزندان ایشان در هفت روز اول زندگی نام محمد را دارند. اسم رسول گرامی اسلام از شرف و احترام فوق‌العاده‌ای برخوردار است، همچنین احترام کسی که نام محمد را بر او گذاشته‌اند به واسطه نام او واجب است و این احترام بر پدر و مادر کسی که محمد نامیده شده نیز واجب است.
ابا هارون می‌گوید: به امام صادق (ع) عرض کردم نام فرزندم را محمد گذاشته‌ام، تا نام محمد را شنیدند گونه مبارک خویش را به احترام نام پیامبر اعظم به سمت زمین نزدیک کردند و پشت سر هم ‌فرمودند محمد، محمد، محمد تا اینکه نزدیک بود صورت مبارک حضرت به زمین برسد، سپس فرمودند :«جان من و فرزندانم و والدینم و همه اهل زمین به فدای محمد هیچ‌گاه فرزندت را [به احترام نامی که برای او گذاشتی]دشنام نده، او را مزن و با او بد رفتاری نکن و بدان بر روی زمین نامی نیست که بر آن اسم محمد باشد، الا اینکه در هر روز آن خانه تقدیس می‌شود.»
شيطان از شنيدن نام محمد و علي ذوب مي‌شود
در باب نامگذاري فرزندان روایات بسیار است و این روایات به عنوان نمونه ذکر می‌شود و چه زیباست این روایت که می‌فرماید: در هنگام قیامت منادی ندا دهد که کسانی که نامشان محمد است به خاطر کرامت و بزرگی این نام از قبر به پا خیزند و داخل بهشت شوند  و شیطان از شنیدن نام #محمد و #علی ذوب می‌شود و کسی که به این دو نام نامیده شده باشد از شر شیطان در امان است و کسی که به #نام_دشمنان_اهل_بیت نامیده شود هنگامی که او را به نامش بخوانند شیطان خوشحال شده و به سمت او برای گمراهی می‌آید.

سلام

انتخاب #اسم_نوزاد بر اساس حروف ابجد آیا صحت داره و اسم در سرنوشت تاثیرگذار است؟ اگر بله که چرا در هیچ حدیثی گفته نشده که افراد رجوع کنند به علم اسامی برای انتخاب اسم تا همه سرنوشت خوب داشته باشند؟ و چرا در احادیث گفته شده اسم فاطمه و علی و محمد و ... بر فرزندان بگذارید در صورتیکه ممکنه این اسامی بر اساس #علم_اسامی خوب نباشه؟

تناقص وجود داره به نظرم.

فردی اسم بچه خود را زهرا گذاشته و اکنون فهمیده مناسب نیس. خب این الان با احادیث مگه  تناقض نداره؟

حرف دین را باید قبول کرد یا علوم غریبه؟

چرا گفته شده برای نام دختر از اسامی حضرت فاطمه انتخاب کنید در صورتیکه ممکنه بد باشه

خودتون جواب رو میدونید و جواب دادین.

بین خرافات و شرعیات و دین و سفارش اهل‌بیت علیهم السلام کدام را باید انتخاب کرد؟

چیزی که سند و مدرکی بر صحت آن وجود نداره با چیزی که پشتوانه دینی و عقلی و اعتقادی داره، کدام را باید پذیرفت؟

مسلما به #دین توجه میکنیم نه #خرافات

سلام انتخاب #اسم_نوزاد بر اساس حروف ابجد آیا صحت داره و اسم در سرنوشت تاثیرگذار است؟ اگر بله که چرا ...

ممنون عزیزم

توضیح میدی؟ چحوری ابجد میکنی؟ بعد اسم عوض کردی؟

اونایی ک میگن اعتقاد نداریمو خرافاته و این حرفا،اگه علمشو ندارن مجبور نیستن ردش کنن،چرا اتفاقا از خیلی گذشته ها بوده ،خود پیامبر فرموده برای بچه هاتون اسم نیکو انتخاب کنید،گذشته ها برای انتخاب اسم میرفتن پیش یه عالم و بزرگ و اون طبق عدد ابجد اسم انتخاب میکرد

اینکه میگه فاطمه و زهرا حادثه افرینن ربطی نداره،ابجده ،اسم مادر +اسم خود فرد باهم محاسبه میشه تا معلوم شه حادثه افرینه یا نه 

بله من اسممو عوض کردم و بخاطر همین قضایا و مشکلاتی ک داشتم عوض کردم،همه الان به چشم دیدن که چقدر زندگیم عوض شده با تغییر اسمم ،تو خونوادم اونایی ک میگفتن خرافاته الان خودشون حرفشونو پس میگیرن ،از دوستانمم در شرف جدایی از همسرش بود که با تغییر اسمش زندگیش از این رو ب اون رو شد ،الان شوهرش تا شامو ناهارشم میپزه در این حد بخدا

هسدم ولی خسدم فخد تماشاچیم🥱

همین دعانویسا برای دعانوشتن یا سرکتاب و این چیزا اسم خود طرف با اسم مادر طرف میپرسه و عدد ابجدشونو در میاره طبق اون کاراشو انجام میده

هسدم ولی خسدم فخد تماشاچیم🥱
اونایی ک میگن اعتقاد نداریمو خرافاته و این حرفا،اگه علمشو ندارن مجبور نیستن ردش کنن،چرا اتفاقا از خی ...

خب چجوری محاسبه کردی؟