2777
2789

بازی ویدیویی ماریو بگیر واسش هم فکرشو تقویت می‌کنه کلی معما داره هم محیطش شاد و جذابه

دوستت دارم، چون وقتی خیلی جوون بودم و خام...تو بهم توجه کردی...بدون اینکه تظاهر کنی...تو درهایی به روی تموم چیزایی که دوست دارم رو گشودی! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید از کجا بگیرم‌؟

اول باید کنسول یا همون دستگاه بازیش رو بگیری اسمش نینتندو سوییچه قیمتش تقریبا بین هفت تا دوازده تومن

بعد خود بازیش که حدود یک و نیم میشه

دوستت دارم، چون وقتی خیلی جوون بودم و خام...تو بهم توجه کردی...بدون اینکه تظاهر کنی...تو درهایی به روی تموم چیزایی که دوست دارم رو گشودی! 
آهان ممنون عزیزم🌹

خواهش میکنم ولی میتونی برنامش رو هم رایگان دانلود کنی رو گوشیت و بشینه بازی کنه

باید از کجا بگیرم‌؟

فلش کارت 

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠

میتونی هم بفرستیش از الان کلاس موسیقی خیلی خوبه از الان شروع کنه هم ی چی یاد میگیره هم ذهنش رو قوی می‌کنه هم روحیشو لطیف   

میتونی هم بفرستیش از الان کلاس موسیقی خیلی خوبه از الان شروع کنه هم ی چی یاد میگیره هم ذهنش رو قوی م ...

اره ولی فکرکنم خسته بشه چون پیش دبستانی میره هفته دیگه زایمانمه الان وقت نمیکنم ببرمش کلاس موسیقی برای تابستون عالیه