2777
2789
عنوان

قلب جنین

212 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من دیروز ب حساب خودم 6هفته ام بود رفتم سونو گفت هنوز ساک حاملگی و جنین رویت نمیشه قلبش تشکیل نشده تو سونوما زده 4الی5/هفته عادیه من خیلی استرس دارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قلبش هنوز زوده 9 هفته تشکیل میشه ولی، ساک باید تشکیل میشد خب

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

ساک دید گفت جنین نیس چون قلبش تشکیل نشده

منم شرایطم مثل شماس توکل برخدا من گفتن سه هفته دیگه بیا 

یدونه صلوات برام میفرستی؟🙏خدایا اگه میشه اینبار یه بارداری سالمی رونصیبم کن .الهی امین🫂🫂🙂
یعنی عادی بوده ک زود تشکیل نشده

منم شش هفته تشکیل نشده بود. هفته 9 رفتم

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

والا دکتر نوشت خودم نرفتم

دکتر بنویسه، به منم با سابقه سه تا سقط گفت برو سونو واژینال ولی نرفتم چون میدونستم به جز استرس چیزی نداره، حالا هم‌نگران نباش زود رفتی انشالله تشکیل میشه